I-au pus copilul in avionul gresit. Ce s-a intamplat dupa.O femeie din America a dat in judecata o companie aeriana pentru ca l-a pus pe fiul ei intr-un avion gresit, iar micutul de cinci ani a ajuns in Boston, in loc de New York, unde a dat cu ochii de persoane necunoscute care i-au fost prezentate de catre membrii companiei aeriene ca familia sa. Maribel Martinez este mama care a ramas cu gura cascata atunci cand pe aeroportul din New York nu si-a gasit baietelul, ci un copil total strain. Aceasta a dat in judecata JetBlue pentru ca ar fi suferit un stres emotional extrem de mare, o adevarata trauma psihologica si ca a trecut printr-o situatie de panica. Celor de la JetBlue le-a luat trei ore pentru a se lamuri cu privire la incurcatura si pentru a-l pune pe Andy, baietelul de cinci ani, in legatura cu mama lui, prin telefon, relateaza Daily Mail, citat deClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cum ajunge la locul de munca o echipa de rusi din Siberia: au intrat 17 intr-o singura masina.Bancurile din seria "cati somalezi incap intr-o masina?" s-au mutat in Rusia. O inregistrare ajunsa pe Youtube arata o echipa de 17 muncitori din vestul Rusiei ajungand la munca intr-o Volga. 14 dintre muncitorii baschiri au incaput in interior iar alti trei au intrat in portbagaj. Ba chair au reusit sa strecoare si un acordeon inauntru, potrivitStirile ProTv.

Marijuana, pusa la uscat langa soba de teracota. In loc sa cultive porumb sau floarea soarelui, precum vecinii sai, un barbat din judetul Iasi crestea canabis intr-o sera pe care a improzivat-o in gospodarie. Marijuana a pus-o la uscat langa soba de teracota. Descoperirea uluitoare a fost facuta de procurorii DIICOT care au descins in locuinta suspectului. Individul a fost arestat pentru 30 de zile. Cultura de plante halucinogene a fost descoperita de anchetatori in satul Ciocarlesti, comuna Scanteia. Mascatii au descins in locuinta lui Marius Ion Dobos, care a mai fost arestat pentru trafic de droguri. Barbatul a infiintat o cultura de canabis din care a obtinut nu mai putin de 35 de kilograme de droguri. Procurorii DIICOT sustin ca Dobos a infiintat cultura in luna iulie. Plantatia se intindea pe o suprafata de 115 metri patrati. Iesieanul a facut tot posbilul sa nu fie descoperita, asa ca a construit o anexa speciala, relateazaLibertatea.

A facut sex intr-un parc de distractii cu un...dinozaur. Imaginea vorbeste de la sine.Tocmai cand credeai ca nimic neobisnuit nu s-ar putea intampla intr-un parc de distractii cu tematica preistorica pentru copii, iata ca apare si exceptia! O femei a fost surprnisa in mijlocul unor scene erotice cu un...dinozaur - o figurina...din fericire. Femeia a fost fotografiata din spate in timp ce dadea frau liber pornirilor sexuale cu o figurina de dinozaur care ar fi trebuit sa fie o jucarie pentru sutele de copii care vin periodic in acel loc si nu o jucarie sexuala pentru adulti. Intamplarea s-a petrecut intr-un parc de distractii din Marea Britanie, femeia cu pricina se pare ca nu a ales orice dinzaur, ci un pui de T-Rex si ca lucrurile sa fie si mai complicate, imaginea a ajuns si pe Internet, informeaza Metro.co.uk, citat deClick.

Cocosul "maidanez" care a terorizat un oras din America. Nimeni nu a reusit pana acum sa-l prinda.Chicky, un cocos din Philadelphia canta cat e ziua de lunga si "terorizeaza" de ani de zile un cartier intreg. Oamenii au facut numeroase plangeri catre autoritati. Acum, un judecator i-a dat un ultimatum proprietarului. Are 30 de zile ca sa-l prinda, daca nu, va plati amenzi grele. Respectivul spune insa ca motatul a devenit un fel de pasare a strazii si nimeni nu poate sa-l prinda. Pana si serviciul pentru controlul animalelor s-a ferit sa intervina. De multa vreme, Henry Gaston creste pasari in curte. Dar niciuna nu i-a dat atata bataie de cap ca "Chicky", un cocos falos si plin de personalitate, care nici macar nu mai vietuieste in batatura lui. De cativa ani, cutreiera cartierul. Si e foarte, foarte zgomotos, informeazaStirile ProTv.