Doi pescari din Asia au intins o plasa de-a latul unui rau. Clipele care au urmat s-au viralizat. O inregistrare inedita s-a viralizat pe retelele de socializare. Doi pescari din Asia sunt filmati in timp ce intind o plasa de-a latul unui rau ingust, fara sa aiba idee ce urmeaza. In urmatoarele secunde sunt bombardati la propriu de sute de pesti si de-abia se mai pot tine pe picioare. Nu se cunoaste cu exactitate locul filmarii, insa se presupune ca pescarii sunt din sud-estul Asiei, informeazaStirile ProTv.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

"Selfie-ul" acestei tinere a innebunit tot Internetul. Vei fi socat cand vei vedea de ce. Frumoasa, bruneta, privire seducatoare, imbracata doar in lenjerie intima - toate aceste detalii i-au facut pe internauti sa o soarba din priviri pe tanara femeie pana in momentul in care au observat un amanunt neobisnuit. La prima vedere, fotografia alb-negru nu dezvaluie nimic straniu, doar o frumoasa bruneta care a dorit sa fie seducatoare intr-un "selfie" in dormitorul sau, potrivitClick.

S-a dezbracat in autobuz si a inceput sa danseze la bara, in miezul zilei. Calatorii au ramas fara cuvinte cand au vazut scenele deocheate. O femeie s-a dezbracat in autobuz si a inceput sa danseze la bara, iar calatorii au ramas fara cuvinte cand au vazut scenele interzise minorilor. Toata intamplarea s-a petrecut intr-un autobuz din Baltimore, iar imaginile au fost filmate chiar de un calator care se afla acolo, potrivit dailystar. In momentul in care isi da seama ca este filmata, femeie ii cere cameramanului de ocazie sa-i dea bani, iar un alt calator o intreaba daca este sub influenta drogurilor. Surprinzator, femeia ii raspunde ca da, confirmand faptul ca este sub influenta unor substante, anuntaEVZ.

Babuin, mascota unei benzinarii din Vaslui. Un babuin tinut captiv intr-o cusca minuscula a fost transformat in mascota unei benzinarii din judetul Vaslui. Maimuta este chinuita asftel de patru ani, desi administratorul benzinariei nu are acordul autoritatilor sanitar-veterinare pentru a detine un astfel de animal. O ampla ancheta este in desfasurare la nivelul judetului, relateaza Digi24.ro Babuinul Giudi era doar un pui cand a fost inchis intr-o cusca in spatele unei benzinarii de la marginea Husiului. Acum are patru ani, iar pe toti i-a trait in captivitate, noteazaLibertatea.

O femeie si-a ras in cap fiica pentru a o pedepsi si a publicat imaginile pe internet. Cu ce gresise tanara. O femeie si-a ras in cap fiica, drept pedeapsa dupa ce a jignit un bolnav de cancer care a ramas fara par. Momentul a fost filmat, iar imaginile au aparut pe retelele de socializare si s-au viralizat. In imagini se observa cu femeia foloseste o masina de tuns pentru a-i rade fetei parul lung, in timp ce aceasta plange si tipa. Mama si fiica vorbesc limba portugheza, insa tara unde a avut loc incidentul nu este cunoscuta, scrie Daily Mail, citat deStirile ProTv.