A ajuns la spital, dupa o noapte pasionala alaturi de iubitul ei. "Mi-a fost rusine sa sun la ambulanta". Ce a patit tanara. O britanica a ajuns la spital cu o problema mai neobisnuita. Tanara a ramas cu un vibrator intepenit in posterior dupa o noapte romantica petrecuta alaturi de iubitul ei. Emma Phillips a fost dusa de urgenta la spital de catre iubitul ei, dupa o seara petrecuta in doi. Conform Metro, tanarul s-a gandit sa ii faca o farsa si i-a pus un vibrator sub perna. Insa lucrurile au luat o intorsatura neasteptata, dupa ce vibratorul a ramas blocat in posteriorul tinerei, in timp ce functiona, noteazaStirile ProTv.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Un film japonez cu scene deocheate a blocat traficul intr-un mare oras musulman conservator. Plictiseala care l-a lovit si ideea proasta de a le oferi soferilor blocati in trafic cateva minute de film porno l-ar putea costa pe un tanar IT-ist din Jakarta chiar si sase ani de inchisoare. Soferii care s-au aflat, vinerea trecuta, intr-una din cele mai aglomerate intersectii din Jakarta, capitala Indoneziei, au urmarit stupefiati cateva minute din productia japoneza pentru adulti "Watch Tokyo Hot". Incidentul a fost filmat de un motociclist iar viralizarea sa in retelele de socializare a alertat autoritatile, informeazaEVZ.

O femeie a fost filmata complet dezbracata, masturbandu-se in curtea unei biserici. Simtindu-se bine in pielea ei si fiind lipsita de inhibitii o femeie s-a filmat goala in curtea unei biserici, dar si in alte locuri publice, masturbandu-se in vazul tuturor. Cu toate ca materialul video are vreo 30 de minute, pe Internet nu au fost publicate decat vreo 50 de secunde din acesta, exact momentele in care initial isi dezgoleste sanii, iar apoi tot corpul, unduindu-si formele pe strada fara sa se teama ca ar putea fi vazuta de cineva, informeaza The Sun. Bruneta, cu parul scurt pana la umeri, a savarsit un act sexual chiar in curtea unei biserici, fiind filmata de o alta femeie - cel mai probabil o prietena cu care interactioneaza in timpul inregistrarii, potrivitClick.

Ele au dus penibilul la rang de arta. Pitipoancele Romaniei arata ca nu au rusine si fac show pe internet. V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai penibile pitipoance din Romania? Ei bine, iata ca avem un raspuns la aceasta intrebare. O colectie de fotografii postata pe internet ne arata mai multe tinere care au cazut in penibil. Fie ca vorbim de ipostaze jenate sau gesturi penibile facute in momentul declansarii aparatului, fetele acestea par ca se mandresc cu aspectul lor. Una dintre ele a fost surprinsa chiar in momentul in care "calarea" o matura, iar alta in timp ce se acoperea in bani, scrieEVZ.

Scena demna de filmul de groaza Blair Witch descoperita de un barbat in mijlocul unei paduri. "Trebuie sa plecam de aici". Descoperire sinistra pentru un american care a luat-o la pas printr-o padure din Long Island, New York, relateaza New York Post. Barbatul a vazut cu stupoare cum pe mai multi copaci erau lipite pozele a 25 de copii dati disparuti. Tot acolo a gasit si un cort abandonat, in care se aflau cutii cu mancare iar in fata sa cineva facuse un foc. Alertat, barbatul a filmat totul si a chemat politia. Totul parea desprins din filmul de groaza Blair Witch, relateazaStirile ProTv.