A avut parte de surpriza vietii cand a incercat sa jefuiasca un batran de 85 de ani. A crezut ca tineretea este de partea lui, dar un baiat de 21 de ani a fost surprins de un batranel pe care voia sa-l jefuiasca. Pus pe rele, Daniel Rose l-a apucat de jacheta pe Ernie Hanratty, aflat la varsta la care isi creste stranepotii, si i-a cerut 20 de lire sterline. Pensionarul nu s-a pierdut cu firea, desi cei mai multi oameni ar face-o, s-a intors brusc spre barbat si l-a apucat de incheietura, asa ca atacatorul a reusit sa fuga doar cu o sacosa in care se aflau doua ziare, cumparaturile diminetii pentru domnul Hanratty,anunta Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cum a ajutat un IT-ist plictisit la prinderea unei femei care fura din magazine. O hoata a fost prinsa dupa ce a incercat sa iasa in fuga dintr-un magazin fara sa plateasca. Incidentul s-a intamplat in orasul Middlesbrough, aflat in nordul Angliei. Femeia a fost adusa in fata anchetatorilor cu ajutorul unui IT-is plictisit, pe nume Peter Darby, care incerca sa omoare ceva timp pe net. Barbatul voia sa revada pe Google Street View locul in care a facut facultatea si asa a dat peste imaginea in care o femeie pare ca iese in viteza dintr-un magazin, iar in urma ei un bun samaritean incearca sa o prinda, relateaza Stirile ProTV.

Premierul norvegian a fost surprins in timp ce se juca Pokemon Go in Parlament. Erna Solberg, care ocupa functia de prim-ministru al Norvegiei, a fost surprinsa in timp ce se juca Pokemon Go in timp ce participa la o dezbatere a Parlamentului. Imaginea a fost publicata intr-un ziar si s-a viralizat. Pasiunea ei pentru jocul dezvoltat de Niantic este cunoscuta. Intr-o vizita recenta pe care a facut-o in Slovacia, Erna Solberg a petrecut cateva ore din timpul liber vanand pokemoni. Inainte de Pokemon Go, premierul norvegian a avut o pasiune mare pentru Candy Crush, scrie Go4IT.

A primit cele mai frumoase mesaje de la iubitul ei, doar ca nu erau pentru ea. Cum si-a umilit partenerul dupa aceea. Ashley, o studenta din Michigan, a ajuns in posesia unor mesaje dragastoase de la fostul ei iubit. Singura problema este ca declaratiile erau destinate fostei partenere a barbatului, cu care acesta voia sa se intalneasca. Suparata, fata inselata a printat intreaga conversatie, a facut mai multe adnotari si comentarii sarcastice cu un marker roz dupa care le-a trimis la locul de munca al fostului ei partener. Nu s-a multumit cu atat si le-a postat si pe twitter, spre deliciul si amuzamentul urmaritorilor virtuali, anunta Stirile ProTv.

A implinit 102 ani! E fumatoare inraita si nu are de gand sa se lase. Aceasta batranica este cea mai buna dovada a faptului ca a avea anumite vicii alimentare nu inseamna ca nu vei avea o viata indelungata. Daca o privesti, nu ti-ai da seama ca are o varsta atat de inaintata. Maysie Strang, din Glasgow, Marea Britanie, tocmai si-a celebrat cea de-a 102-a aniversare a zilei de nastere si, cu toate ca fumeaza cate 20 de tigari pe zi de mai bine de 75 de ani, nu pare ca i-au facut vreun rau. De asemena, ea nu uita niciodata sa bea un pahar de vin - simplu, fara apa - inainte de culcare - doar unul. La aceste doua vicii, Maysie a mai adaugat inca unul cu putina indulgenta: "Este o fanatica mancatoare de banane", a spus fiul sau, in varsta de 65 de ani, scrie Click.