Barbat din China, muscat in zona genitala de o broasca testoasa. Clipul in care acesta incearca sa ajunga la un medic. O inregistrare care ii va face pe multi barbati sa tresara a aparut pe internet. Un domn din China a fost muscat de o broasca testoasa chiar in zona genitala, iar animalul cu greu s-a lasat convins sa ii dea drumul. Clipul de cateva secunde il prezinta pe barbat imediat dupa ce a fost muscat, indreptandu-se cel mai probabil catre cabinetul unui medic pentru a-i fi acordat primul ajutor, relateazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Caz socant! Un bebelus s-a nascut avand capul in forma unei felii de pizza.I-a uimit pe medici! Un bebelus care s-a nascut cu o malformatie care ii facea capul sa arate precum o felie de pizza. Acum, micutul a suferit o interventie chirurgicala in urma careia i-a fost deschis craniul pe bucati, iar apoi au fost reasamblate ca niste piese de puzzle! Kathleen Torres (29 de ani), din Ohio (Statele Unite), a observat ca dupa ce s-a nascut, capul fiului sau, Caleb, avea o forma ciudata. Kathleen mai are inca trei copii, astfel ca nu i-a fost prea greu sa-si dea seama ca era ceva neobisnuit la baietelul ei. Ea a observat ca partea din spatele a craniului sau era elongata si rectangulara, in timp ce fruntea era ascutita, dand astfel impresia unei felii de pizza, scrieClick.

Cum s-a filmat un concurent de la Vocea Romaniei. Imaginile astea vor deveni virale. Tanarul pe care Smiley a pariat in 2012 la Vocea Romaniei a reusit sa-i lase pe toti fara cuvinte. Inca de cand si-a facut debutul pe scena de la "Vocea Romaniei", Anthony Icuagu a demonstrat ca are toate datele pentru o cariera de succes in muzica. Acum, insa, a reusit cu adevarat sa lase pe toata lumea fara cuvinte. Totul, cu un filmulet pe care l-a facut public pe contul sau de Youtube. Anthony a profitat de weekendul liber pe care l-a avut de curand si s-a filmat in timp ce imita patru cantarete celebre, iar ce a iesit este greu de descris in cuvinte, informeazaEVZ.

Ce dementa! Dau 16.000 $ sa sara in vulcan. Nu toata lumea intelege prin concediu o perioada de relaxare, ideala pentru "incarcat bateriile". Si pentru cei care vor sa traiasca extrem, exista si oferte pe masura. Culmea, pana si organizatorii le recomanda curajosilor sa se gandeasca de doua ori inainte sa dea banii, pentru ca... pot muri oricand. Pe primul loc e saltul in vulcanul activ Villarrica. Orice vacanta inseamna o evadare. Si orice iesire din normalitate are o doza de pericol, insa daca vrei sa ai parte de aventura vietii tale, duci totul la extrem. Asa fac turistii care merg an de an sa sara in vulcanul Villarrica din Pucon, Chile, noteazaClick.

Mireasa din China filmata in timp ce-i lasa pe nuntasi sa-i atinga bustul contra cost. Cum a reactionat mirele. O mireasa din China i-a lasat pe nuntasi sa-i atinga sanii contra cost, scopul fiind acela de a aduna bani pentru luna de miere. Scenele bizare au fost filmate si un nuntas indiscret le-a postat pe un site de video sharing chinez. In imagini se vede cum mireasa isi dezveleste bustul in mijlocul petrecerii. Apoi, rand pe rand, barbati si femei ii ating sanii, dar nu inainte de a plati pentru asta. Sotul ei nu are nimic impotriva, pentru ca el este beneficiar direct al "sacrificiului" sotiei, potrivitStirile ProTv.