Doi frati din Thailanda au ca animale de companie doi elefanti. Imaginile care te vor cuceri instant.Imagini incredibile au fost surprinse intr-un sat din provincia Surin, situata in estul Thailandei. Acestea par desprinse parca din celebrul film "Cartea Junglei". Doi frati, Nong, un baietel de sapte ani, si Ong, o fetita de cinci ani, ar putea deveni cei mai invidiati copii din lume datorita acestor imagini realizate de Arunan Sathiyanathan, un fotograf in varsta de 36 de ani. Si asta pentru ca cei mai buni prieteni ai lor sunt... doi elefanti, scrieLibertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Vultur plesuv, salvat de autoritatile din SUA din radiatorul unei masini. Imaginile postate de politisti pe Facebook. Privirea agera si insistenta a unui sofer a dus la salvarea unui vultur plesuv in Florida, imediat dupa trecerea uraganului Matthew. Omul a vazut ca pasarea s-a prins in masca radiatorului unei alte masini cu care s-a intalnit pe sosea si i-a facut semne insistente celuilalt sofer, pana cand acesta a tras pe dreapta. A alertat apoi autoritatile, informeazaStirile ProTv.

Imagini incredibile! Top descoperiri misterioase pe Google Earth. Google Earth a implinit anul trecut an un deceniu de "activitate". A fost programul prin care multi au "calatorit" in alte tari si au cercetat locuri la care doar visau. Totusi, pe langa utilitatea aceasta directa, prin Google Earth au fost facute si descoperiri surprinzatoare, ciudate si, uneori, incredibile. Pana la acest moment, Google Earth a fost descarcat de peste doua miliarde de persoane din aproape toate tarile si este disponibil atat pentru PC-uri, cat si pentru dispozitivele mobile, relateazaClick.

Cocalarul obsedat de Versace te va uimi cu apucaturile lui de prost gust. Fiecare gest arata incultura si salbaticia celui care are si pistol Versace. Cocalarul obsedat de Versace te va uimi cu apucaturile lui de prost gust. Individul din imagini este unul dintre cei mai infocati fani al celebrului creator de moda Gianni Versace. Aceasta este concluzia ce poate fi trasa cand te uiti la bunurile sale. Atat de obsedat a fost acesta de Versace, incat si-a personalizat inclusiv un pistol cu numele celebrului Italian. Astfel, memoria fondatorului casei de moda Gianni Versace S.p.A., va fi mereu vie in casa cocalarului, noteazaEVZ.

A vorbit mereu cu mana la gura din cauza danturii stricate. Cum arata dupa ce a primit cadou un tratament de 20.000 de euro. O femeie are zambetul complet transformat datorita unei interventii stomatologice complexe, in valoare de aproximativ 20.000 de euro, pe care a primit-o cadou. Shontelle Crosby a fost toata viata complexata din cauza danturii ei strambe. Problemele s-au agravat la varsta de 13 ani, insa mama ei nu si-a permis sa o duca la un stomatolog, relateaza Metro. Femeia, acum in varsta de 33 de ani, spune ca si-a ingrijit dantura, dar din cauza supraaglomerarii, au inceput sa se strice, iar la 33 de ani ani, gura ei arata oribil, arataStirile ProTv.