A vrut sa triseze la examentul pentru carnetul de conducere, dar a fost prinsa. Cum s-a facut de ras femeia.O femeie a fost arestata dupa ce a fost prinsa trisand la examenul pentru carnetul de sofer in Sundern, Germania. Femeia de 22 de ani si-a indesat in sutien un echipament de spionaj, iar in urechi a avut niste casti cu ajutorul carora putea sa primeasca raspunsul la intrebari, realteaza Daily Mail Tanara, care nu stapanea limba germana foarte bine, spera sa primeasca ajutor din exterior. Echipamentul ei includea si o camera de filmat cu ajutorul careia filma intrebarile. Ea a fost arestata in iunie, dar politia a publicat pozele de-abia acum, pentru a-i descuraja si pe altii sa incerce o asemenea metoda de trisat, anuntaStirile ProTv.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Un avion cu pasageri a aterizat pe un aeroport gresit. Ce eroare au facut pilotii.Pilotii unui avion de pasageri au reusit sa aterizeze pe un aeroport gresit, dupa ce au ignorat sistemele de alertare de la bordul avionului, relateaza The Telegraph. Acestia au crezut ca aparatele de la bord au o eroare, insa ei au fost cei care s-au inselat. Cursa Siriwijaya Air, care avea 100 de pasageri la bord, decolase de la Medan, in nordul insulei Sumatra, si se indrepta spre Padang. Cu toate acestea, aeronava a aterizat pe pista bazei militare Tabing, la doar 12 kilometri de destinatie. Totul dupa ce pilotii au decis sa ignore apartele de la bord. Ei au crezut ca vad aeroportul din aer, insa abia cand au aterizat si-au dat seama ca s-au inselat. Incidentul a avut loc in urma cu patru ani, insa abia acum raportul oficial a fost finalizat, scrieLibertatea.

Cocalarul cel vestit are palatul poleit.Are valoare si e cel mai tare! Vanzatorul de masini Shenki Maslani a devenit celebru la nivel mondial datorita obsesiei lui pentru produsele designerului italian Versace. Din 2009 si pana azi, a cheltuit peste un milion de euro pe accesorii "originale, de la mama lor". Are bani de-i intoarce cu lopata si toata lumea-l stie ca-i stilat. Shenki Maslani face avere intr-un oras din nordul Macedoniei vanzand masini de lux la mana a doua. De la Audi, BMW, Lexus sau Mercedes, albanezul are de toate pentru oricine. Si pentru ca ii place luxul, din 2009 si pana azi si-a decorat casa doar cu accesorii Versace. "Am inceput initial sa cumpar haine Versace, apoi am ajuns sa iau doar lucruri marca Versace", informeazaClick.

O profesoara a fost condamnata la 17 ani de inchisoare, dupa ce politistii i-au rascolit sertarul cu lenjerie intima.O profesoara din Rickmansworth, Anglia, a fost condamnata la inchisoare dupa ce politistii i-au gasit o arma automata artizanala in sertarul cu lenjerie intima. In urma unei perchezitii in locuinta lui Aqsa Carvalho, o profesoara de 26 ani, politistii au descoperit o arma automata artizanala care putea sa traga 860 de focuri intr-un minut, conform The Sun Pe langa acea arma, politistii au mai gasit in sertarul femeii un pistol Makarov, un revolver si o cutie plina cu munitie. Politistii i-au perchezitionat casa femeii dupa ce mai multi agenti sub acoperire i-au surprins pe suspecti cum traficau droguri, relateazaStirile ProTv.

Cel mai prost hot! Si-a uitat banii in masina pe care a jefuit-o.S-a trezit cu masina sparta, dar hotul i-a facut un bine. Tom Drury a ramas blocat cand si-a gasit autoturismul spart in parcare, dar dupa ce-a vazut "paguba" l-a bufnit rasul. Australianul din orasul Perth avea o Mazda din 1994 cu radio care ii dadea mari batai de cap. Acesta era stricat, iar proprietarul s-a chinuit de mai multe ori sa-l scoata din masina. "Nu mai mergea si ma si incomoda. Am incercat de mai multe ori sa trag de el, dar fara succes. Ca sa-l scot de acolo aveam nevoie de o unelta speciala pe care ar fi trebuit sa o cumpar sau sa platesc pe cineva care sa rezolve problema cu radio. Daca as putea sa-i spun un singur lucru hotului, acela ar fi: "Multumesc"..., a declarat barbatul, potrivit metro.co.uk, citat deClick.