I-a spus mamei lui ca o iubeste si dupa aceea a facut un gest necugetat. Barbatul a fost dat in vileag de cea de a 3-a sotie. Un barbat din Bristol, Anglia, s-a spanzurat dupa ce a 3-a sotie l-a parasit dupa ce a aflat ca voia sa se casatoreasca pentru a patra oara. Adrian Linham, in varsta de 44 de ani, a facut inchisoare aproape 5 luni dupa ce a doua sa sotie, Liz, a descoperit pe Facebook poze de la a treia sa casatorie, informeaza Stirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Da cu sapa imbracat in costum. Kiyoto Saito, un tanar fermier de 32 de ani din Kengo, prefectura Yamagata (Japonia), incearca sa schimbe perceptia oamenilor fata de agricultura, mergand la muncile campului imbracat la patru ace. Fie ca se urca pe tractor sau sta in genunchi cand munceste la culturile de orez, Saito isi pune tot timpul costume elegante cu cravata sau cu papion. Familia tanarului cultiva pamantul in zona de circa 400 de ani. Cand era adolescent, i se parea o ocupatie plictisitoare si a plecat la oras, scrie Click.

Lenea-i cucoana mare! Momentele penibile surprinse cu cei mai lenesi oameni de pe Pamant. Ti se face rusine de rusinea lor. Lenea e cucoana mare, spune o mare vorba din popor. Si multi oameni, parca din ce in ce mai multi, par sa fie prinsi in mrejele ei. In Galeria Foto de mai sus va prezentam cele mai jenante si penibile momente in care au fost surprisi cei mai lenesi oameni de pe Pamant. Parca ti-e si tie rusine de rusinea lor, informeaza EVZ.

A incercat sa introduca ilegal caviar in China, dar s-a facut de ras. Ce gest a facut femeia cand a fost prinsa. O femeie a fost prinsa la granita dintre Rusia si China cum incerca sa faca contrabanda cu caviar. Femeia care a fost prinsa cum incerca sa introduca ilegal caviar in China, a incercat sa manance intreaga cantitate, de 10 kilograme, pentru a distruge probele impotriva ei. Ea a fost filmata, iar pe clip se observa cum incearca sa manance caviarul inainte de a fi confiscat. A fost oprita la granita ruso-chineza, nu foarte departe de orasul Ussuriysk, potrivit Stirile ProTv.

Cum reactioneaza un pui de elefant cand ingrijitorul lui e in pericol. Darrick Thomson, ingrijitor intr-o rezervatie naturala din Chiang Mai (Thailanda), a vrut sa vada cum reactioneaza puiul de elefant pe care l-a crescut de mic atunci cand o sa vada ca e in pericol. Barbatul de 42 de ani a intrat intr-un rau si a inceput sa strige dupa ajutor si sa se agite in apa, ca si cum s-ar ineca. Ce a urmat a devenit imediat viral, iar puiul de elefant a starnit valuri de simpatie si a stors lacrimi de emotie, noteaza Click.