O fetita de 12 ani s-a urcat la etajul 17 al unei cladiri ca sa isi faca un selfie. Ce s-a intamplat apoi. O fata de 12 ani, din Rusia, a cazut de la etajul 17 al unei cladiri, dupa ce a incercat sa isi faca un selfie. Cu cateva momente inainte sa moara, fata de 12 ani, Oksana B, a apucat sa-i trimita poza celei mai bune prietene, conform Metro. Potrivit informatiilor, prietena ei a observat faptul ca fotografia a fost facuta intr-un loc periculos si a incercat sa o sune pe Oksana. Cand nu a putut sa o contacteze, ea i-a trimis poza mamei fetei. Din pacate, la momentul acela, fetita deja cazuse, iar corpul ei a fost gasit de catre pietoni, care au anuntat autoritatile. Se pare ca Oksana si-a pierdut echilibrul si a cazut. Tragedia a avut loc in orasul. Dorind sa-i trimita prietenei sale o poza, Oksana i-a spus mamei sale ca va iesi pentru o plimbare si apoi a urcat in cladire, anuntaStirile ProTv.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Un hot din Neamt fura din casele oamenilor care mergeau la slujba de duminica.Un hot care a spart casele mai multor credinciosi catolicii din Butea, judetul Iasi, cand acestia se aflau la biserica, la slujba de duminica, a fost prins de politisti. Antochi Pavel, un barbat in varsta de 34 de ani din judetul Iasi, a fost arestat dupa jumatate de an de cand primise o condamnare de patru ani de inchisoare, pentru furturi. El jefuia casele oamenilor dintr-o localitate apropiata celei de domiciliu, in timp ce acestia erau la slujba de duminica.Hotul ii urmarea pe oamenii ce mergeau spre biserica, apoi le intra in case si le fura tot ce era mai de pret Hotul venea pe bicicleta, urmarea satenii catolici care mergeau dimineata la biserica si, dupa ce se asigura ca a inceput slujba, intra in casele acestora si actiona in liniste. A furat astfel, scrie Ziarul de Iasi, inele si lantisoare din aur, in valoare de aproximativ 5.000 de lei, dar si sticle cu bauturi alcoolice, scrieLibertatea.

La 92 de ani, are 97 de sotii si tot nu-i ajung! De ce vrea si mai multe neveste.Un barbat in varsta de 92 de ani, de religie musulmana, a devenit notoriu in Nigeria, dupa ce s-a casatorit cu nu mai putin de 97 de femei. Mohammed Bello Abubakar (92 de ani) este un personaj controversat in orasul Bida din Niger. Recent, s-a zvonit ca ar fi trecut in nefiinta, insa barbatul a dezmintit informatiile, spunand ca este "foarte viu", potrivit The Independent. In plus, Abubakar s-a casatorit cu peste 100 de femei de-a lungul vietii, determinat de ceea ce el numeste o "chemare divina", si a trait mai mult decat majoritatea celor 185 de copii ai sai. Presa locala a scris ca ar fi murit dupa o boala care l-ar fi rapus intr-un timp foarte scurt, insa batranul este teafar si nevatamat. Barbatul este hotarat sa continue sa se casatoreasca cu mai multe femei, dupa ce a avut in total 107 sotii, dintre care a divortat de 10, ramanand cu 97. Majoritatea invatatilor musulmani sunt de acord ca un barbat isi poate lua pana la patru sotii, atat timp cat poate avea grija de ele in mod egal, relateazaClick.

Spectatorii s-au amuzat si dezgustat in acest timp. Ce a facut un copil, intr-un rollercoaster: momentul a fost filmat.O intamplare bizara s-a petrecut in statul Texas, SUA, in timpul unui balci, cand un tanar aflat in tiribombe a fost filmat in timp ce voma. In timp ce tiribomba se invartea, un val de voma a tasnit dupa ce unui copil i s-a facut rau. Incidentul e cu atat mai amuzant, cu cat a fost filmat in slow-motion, conform Metro. Incidentul a fost filmat de un martor, Jared Aldrige, care a postat clipul pe Facebook, dar si pe Youtube, unde a strans peste 360.000 de vizualizari. La finalul filmarii se observa cum copilul care a vomat se tinea cu o mana de stomac, inca avand dureri, in timp ce ceilalti copii erau veseli si radeau, spunStirile ProTv.

Culmea prostiei! Cum sa iti faci telefonul praf pentru o poza "inedita".Selfie-ul banal nu mai e la moda! Acum un nou fenomen a devenit popular pe internet. Se numeste "high-five selfie" si consta in realizarea unui selfie de catre smartphone-ul aflat in cadere libera in timp ce posesorul bate din palme. Fenomenul a inceput dupa ce Seth Schneider, un inginer de la North Carolina State University, a facut un selfie de acest fel si a publicat imaginea pe Twitter. Postarea s-a viralizat, iar tinerii au inceput sa dea cu telefonul de pamant la propriu. Cei care incearca acest lucru nu reusesc decat sa isi distruga telefonul, noteazaClick.