Cimpanzeul gradinii zoologice din Coreea de Nord "sudeaza" cel putin un pachet de tigari pe zi. Cum se apara ingrijitorii.Azalea, un cimpanzeu fumator, face furori la o gradina zoologica din Phenian. Potrivit informatiilor, la gradina zoologica din Coreea de Nord, care a fost recent renovata, femela in varsta de 19 ani, Azalea, fumeaza un pachet de tigari pe zi. Totusi, se pare ca cimpanzeul nu ar trage fumul in piept - sau cel putin asa se apara ingrijitorii. Azalea stie cum sa isi aprinda singura tigara, atunci cand i se ofera o bricheta sau cand i se ofera o tigara deja aprinsa pentru a o aprinde pe alta, noteazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

A dus gunoiul in sutien si chiloti! Cum a reactionat cand a fost fotografiata. Credeati ca cele mai potrivite haine pentru dus gunoiul sunt un hanorac si o pereche de pantaloni de trening? Laura Alicia Summers a dovedit ca se poate mult mai bine. Starleta si-a pus lenjeria intima cea buna, din dantela, si a iesit la tomberonul din curte. Ca sa le inchida gura carcotasilor, Summers si-a pus pe deasupra o camasa albastra din satin si in picioare o pereche de cizme imblanite UGG. Ai fi zis ca e o scapare si ca, de indata ce va vedea aparatul de fotografiat, tanara se va grabi spre usa locuintei, scrieClick.

Placeri carnale cu roboti, propunerea unei cafenele. S-au stabilit deja lista cu perversiuni, dar si preturile. Detalii incredibile despre ideea de afaceri din Europa. Un afacerist englez s-a gandit la o idee inedita prin care vrea sa dribleze legile tarii in materie de prostitutie. Pentru ca nu poate angaja "profesioniste", Bradley Charvet s-a gandit sa deschida o cafenea in care robotii sa faca sex oral in locul femeilor reale. In oferta intra si o cafea. Cine vrea si placinta, plateste in plus. Astfel, 15 minute de placere orala ar costa 60 de lire sterline sau 78 de dolari. Conform rt.com, ideea a fost imprumutata din Thailanda, unde "Dr. BJ's Salon" este celebru in Bangkok. In continuare, Charvet intentioneaza sa deschida prima cafenea cu roboti perversi la Geneva, spre sfarsitul acestui an, arataEVZ.

Medo, un catel din Croatia, a ajuns in instanta pentru ca deranja un vecin cu latratul sau. Decizia luata de magistrat. O instanta din Croatia a avut de judecat un caz neobisnuit. Un barbat de la tara a depus plangere impotriva lui Medo, cainele vecinilor, pe motiv ca latra intruna si il deranjeaza. L-a convins pe magistrat ca nu mai poate suporta zgomotul si judecatorul a decis ca animalul trebuie sa fie dus cat mai departe de curtea reclamantului. Stapanul a facut recurs, si pana la o decizie definitiva, s-a ajuns la un compromis: cainele trebuie tinut permanent inchis in casa, relateazaStirile ProTv.

Purcelus cu trei ochi si doua raturi, la o ferma din China. O inregistrare in care apare un purcelus cu doua raturi si trei ochi a ajuns virala pe retelele de socializare. Imaginile socante ar fi fost filmate intr-o zona rurala din China. Proprietara, He Ruxian, a declarat ca purcelusul a avut nevoie de atentie speciala, fiind hranit de ingrijitori nu de scroafa, defectul lui afectandu-i procesul de alimentare. Animalul s-a nascut cu trei ochi si doua raturi, dar proprietara il considera "dragut" si spera ca acesta va creste alaturi de fratii lui, potrivit cotidianului britanic The Mirror. Videoclipul a fost publicat pe canalul Youtube luni (17 octrombrie) si a strans mii de vizualizari, potrivitClick.