A uitat cheile si a incercat sa intre in casa pe geam. Aproape ca reusise, dar apoi un lucru neasteptat s-a intamplat. Filmarea in care o tanara incearca sa intre in casa folosindu-se de geamul de la primul nivel al cladirii a ajuns instant pe YouTube. Motivul: cazatura zdravana trasa de aceasta, cand mai avea foarte putin si reusea. "S-a inecat ca tiganul la mal" ar putea spune unii la vederea acestor imagini in care o fata care si-a uitat cheile de la locuinta cauta metode ingenioase, care sa ii puna abilitatile fizice la incercare, de a intra in casa. Tanara se urca pe un morman de caramizi pentru a ajunge la geamul de la etajul unu al locuintei, care era deschis, noteazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

I s-a rupt penisul in timpul unei partide de sex salbatic. Durere crunta pentru un barbat de 37 de ani din Kent, Marea Britanie. Steven Horden facea sex cu iubita lui , Kiera Diss (38 de ani) atunci cand i s-a rupt penisul. Steven a fost dus de urgenta la spital. A fost internat pentru patru zile la unitatea sanitara Medway, unde a fost sub supravegherea atenta a medicilor. Steven Horden a fost nevoit sa-si faca circumcizie. Barbatul a povestit, pentru metro.co.uk, ca incearca de ceva timp sa faca un copil, asa ca face sex din ce in ce mai des cu iubita lui. Acum, Kiera Diss se teme ca partenerul ei nu mai este fertil, dupa ce penisul lui a fost fracturat. In momentul rupturii, sangele s-a dus in penis, ceea ce a dus la umflara si invinetirea organului, informeazaClick.

Reclamatie ciudata la OPC: "Nu pot merge la toaleta din cauza pacanelelor". Un buzoian care iubeste jocurile de noroc, in special celebrele pacanele, isi cauta dreptatea la OPC dupa ce, spune el, nu a putut merge la toaleta din cauza aparatelor. Barbatul spune ca tocmai cand prinsese o zi buna, indreptandu-se spre un frumos castig, a constatat ca aparatul de pacanele nu avea functie de pauza si il impiedica sa-si satisfaca nevoile fiziologice. Jucatorul derula un joc de pacanele progresiv, cu mai multe aparate conectate la un singur server. Astfel, daca jucatorul lua o pauza, alt parior putea sa castige potul pentru care acesta se lupta, potrivitLibertatea.

Politia l-a fugarit in timp ce gonea cu peste 200 km/h. Ce explicatie bizara le-a oferit cand l-au oprit. Lee Rutherford, un barbat din Anglia, a fost prins cum gonea cu peste 200 km/h pentru a-si pastra mancarea calda, dupa ce s-a oprit la un drive-thru. Politistii l-au urmarit pe barbatul de 32 de ani care se afla intr-un Renault Clio. Cand a fost oprit pentru a fi intrebat de ce sofa cu asemenea viteza, el a oferit un raspuns bizar, spunand ca se grabea sa ajunga acasa, ca burgerul si chips-urile sa ramana calde. El a primit 5 luni de inchisoare cu suspendare si i s-a interzis sa mai conduca timp de 1 an. Barbatul a mai fost amendat cu 1120 de lire, anuntaStirile ProTv.

Fotomodele saudite, arestate dupa ce au facut o simpla poza. Ce imagine i-a enervat pe oficiali. Cu totii stim cat de austere sunt legile in Arabia Saudita si orice simpla abatere, chiar si din neatentie, poate fi aspru pedepsita. Mai multe fotomodele au fost arestate dupa ce s-au fotografiat langa un bolid de lux la o expozitie de masini. Imaginea cu cele sase saudite superbe a ajuns pe retelele de socializare, potrivit Metro.co.uk, intrucat organizatorii evenimentului celebrau cea de-a zecea aniversare a expozitiei de masini de lux. Cum este obiceiul la astfel de spectacole, fotomodelele sunt nelipsite, sporind atractivitatea motoarelor puternice, relateazaClick.