Gestul "eroic" facut de un american care a vazut casa vecinilor in flacari si cainele inchis inauntru. De ce a fost arestat. Incident uluitor in localitatea Halfmoon din statul american New York. Omul le-a explicat ulterior agentilor ca era convins ca a vazut flacari uriase si a vrut sa salveze cainele din casa care nici macar nu era a sa, ci a unui vecin. A recunoscut si ca a consumat LSD amestecat cu medicamente impotriva tusei. Vecinii spun ca l-au vazut Orchard alergand pe strada si batand din usa in usa pentru a cere ajutor. Nimeni nu i-a deschis, insa - pentru ca nimeni nu a vazut incendiul, anunta Stirile ProTV.

Faze TariFoto: Colaj foto

Era obeza, dar s-a transformat intr-o bomba sexy! Sotul a parasit-o de gelozie. Shannon Covert (30 de ani) s-a transformat spectaculos dupa ce a slabit 95 de kilograme. Femeia suferea de bulimie nervoasa si era obeza. Gandindu-se la sanatatea ei, tanara s-a hotarat sa slabeasca.Shannon cantarea 165 de kilograme, iar acum arata ca o alta femeie. Nu a spus adio doar kilogramelor in plus ci si sotului ei, care facea crize de gelozie din cauza atentiei de care se bucura femeia. Shannon Covert s-a hotarat sa slabeasca dupa ce a vazut o fotografie cu ea, de la nunta fratelui ei, acolo unde a foast domnisoara de onoare. Imediat dupa, si-a micsorat stomacul si a inceput sa tina o dieta stricta. De asemenea, Shannon s-a apucat serios de sport pentru a-si modela corpul. Nu toate au mers ca pe roate, deoarece sotul ei, Robert (31 de ani), a inceput sa fie extremd e gelos si a acuzat-o ca il insala. In luna ianuaie a acestui an, cuplul s-a despartit, dupa ce Shannon nu a mai putut suporta sa fie terorizata de gelozia lui, scrie Click.

O virgina de 18 ani i-a cerut iubitului sa fie primul ei barbat! Raspunsul lui a facut-o sa planga. Haley, o tanara virgina de 18 ani , a aparut intr-o emisune TV si i-a cerut baiatului pe care il iubieste sa fie primul ei partener sexual, dar reactia lui a socat-o. Kaleb si Haley se intalnesc de de doar doua luni, dar pentru ca ea se muta odata cu inceperea facultatii, tanara s-a hotarat sa duca relatia la urmatorul nivel. "E destul de ciudat sa ma duc la facultate si sa fiu inca virgina. Acolo nu prea sunt multi virgini. Vreau sa ma culc cu persoana potrivita si am o relatie cu Kaleb de cateva luni, am fost la multe intalniri cu el", a povestit Haley in cadrul emisiunii lui Jerry Springer, relateaza Click.

A vrut sa-i arate sotului ca e o prostie sa joci la loto, dar nu a reusit decat sa se imbogateasca. "Mi-am inghitit vorbele" O americanca de 57 de ani a vrut sa ii dea barbatului sau o lectie pe care sa nu o uite prea usor.Glenda Blackwell din Leicester, Carolina de Nord, s-a infuriat atunci cand sotul ei a rugat-o sa-i cumpere doua bilete la loteria Powerball de la magazinul din orasel. Ca sa-i dea o lectie si sa-i arate ca jocul la loto e o pierdere de timp si de bani pe care nu si-o permit, Glenda a cumparat si ea un loz razuibil la loteria Carolina Millions."Voiam sa-i fac scandal si sa il razuiesc in fata lui ca sa-i arat cat de stupid e si ca arunca banii pe fereastra", spune femeia. Insa lucrurile nu au decurs asa cum si-ar fi dorit: cand s-a uitat pe loz, a descoperit ca acesta era castigator, relateaza Stirile ProTV.

O mireasa a participat dezbracata complet la propria nunta. O mireasa a participat la propria ei nunta dezbracata, dupa ce comanda pentru rochia ei de mireasa a fost anulata cat ea se afla in coma. La acea vreme, medicii nu puteau afirma cu certitudine daca Monique Penberthy ar putea supravietui bolii pe care o avea. Ca urmare, visul ei a fost naruit si nu a mai avut parte de rochia mult dorita, comanda fiind anulata. Dupa ce a iesit din coma, dupa o perioada de 31 de zile, Monique era foarte determinata sa-si duca la bun sfarsit planurile. Insa, femeia nu a reusit sa gaseasca iar masura potrivita, iar inainte sa intre in coma ii luase doua luni sa o gaseasca. Acest lucru a indemnat-o sa-i propuna viitorului ei sot sa se casatoreasca fara haine. Si exact asta au facut, in fata a 700 de persoane, anunta B1.