Patru barbati explorau un tunel feroviar, cand au avut parte de socul vietii lor. Ce au patit cand au ajuns la final. Patru barbati au avut parte de socul vietii lor, dupa ce au fost filmati in timp explorau un tunel feroviar situat in San Fernando Valley, California. Barbatii mergeau prin tunel, totul fiind filmat de unul dintre ei. In timp ce inaintau, peretii tunelului erau acoperiti cu imagini graffiti, iar imaginea devenea din ce in ce mai neagra, din cauza lipsei luminii, conform Daily Mail, citat deStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

A dat petrecere in cosciug, cu bocitoarele. "Cea mai frumoasa zi din viata mea a fost cand am fost moarta!", a declarat Vera Lucia da Silva, de 44 de ani, din Camocim, Brazilia. Femeia a organizat o petrecere mai putin obisnuita. Cheful a inceput la o firma de pompe funebre din lucalitate unde da Silva a mimat ca se lasa imbalsamata, a fost imbracata in tol de moarta si apoi depusa intr-un sicriu. "De 14 ani visez la aceasta clipa. M-am nascut sa traiesc aceasta zi", a declarat femeia la finele petrecerii organizate de Ziua Mortilor, citata deClick.

O sinucigasa a facut scandal monstru dupa ce a fost salvata de la moarte. O tanara care a vrut sa se sinucida sambata seara a facut un scandal monstru, suparata ca a fost salvata. O tanara de 30 de ani a vrut sa se sinucida, sambata seara, in Lacul Gioroc, din judetul Arad, dar a fost salvata la timp de catre un barbat care se afla la pescuit. Acesta a scos-o din apa cu ajutorul unei barci, dar dupa ce a ajuns la mal femeia a izbucnit intr-o criza de nervi si a inceput sa arunce cu pietre dupa barbatul care tocmai ii salvase viata, noteazaLibertatea.

Fenomenele stranii continua in Siberia. Misteriosi bulgari gigantici de zapada au aparut cu miile pe plajele din Peninsula Iamal. Un fenomen straniu si fascinant s-a produs in Golful Obi, din nord-vestul Siberiei, unde o portiune de plaja de aproape 20 de kilometri a fost acoperita de bulgari de zapada perfect modelati de mai multe fenomene naturale care au actionat in acelasi timp. Cei mai multi dintre nenumaratii bulgari de zapada si gheata sunt de dimensiunea unei mingi de tenis, dar sunt multi care au chiar si un metru in diametru, potrivit BBC, citat deEVZ.

Cel mai inspirat numar de inmatriculare. Cum si-a "cerut iertare" un sofer care a provocat un accident. Un accident minor din Australia a ajuns in presa din toata lumea, dupa ce unul dintre soferi si-a ales, probabil, cel mai... inspirat numar de inmatriculare. Incidentul a avut loc langa un teren de cricket din vestul Australiei, la scurt timp dupa finalul meciului disputat contra Africii de Sud. Sper uimirea martorilor, soferita vinovata de accident, care a fugit imediat de la fata locului, avea ca numar de inmatriculare "scuze, omule", informeazaStirile ProTv.