Surpriza neplacuta avuta de un pasager aflat intr-un avion, deasupra Mexicului. Ce a aparut deasupra capului sau. Pasagerii unui avion care efectua un zbor intern in Mexic au avut parte de un coleg de cabina clandestin. O vipera de peste un metru lungime a aparut deasupra capului unui pasager din compartimentul pentru bagaje. Capitanul aeronavei a incercat sa linisteasca pasagerii si i-a anuntat ca vor avea prioritate la aterizarea in Mexico City, informeazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un smartphone poate detecta cancerul cu o precizie incredibila. Un dispozitiv destul de simplu, bazat pe camera unui smartphone, poate sa detecteze cancerul cu o acuratete extrem de ridicata, arata stiridinlume.ro. O echipa de oameni de stiinta de la Washington State University a creat un dispozitiv care detecteaza indicatorul de cancer interleukin-6 (IL-6), cu o precizie de 99%. Un asemenea procentaj a fost obtinut in conditii de laborator, dar reprezinta o baza extrem de solida si pentru un device folosit la scara larga, relateazaClick.

A fost arestata dupa ce a postat asta pe Facebook.O mama risca sa ajunga la inchisoare dupa ce a postat un mesaj despre mancare pe un grup de pe Facebook. Facebook te trimite la inchisoare. Sau mai bine zis oamenii care se afla pe reteaua de socializare. Asa i s-a intamplat unei mame din Stockton, California. Mariza Reulas s-a alaturat grupului de pe Facebook 209 Food Spot, un forum unde se discuta despre mancare, unde posta informatii despre produsele pe care le avea in vanzare. Ea vindea ceviche, o cunoscuta delicatesa marina din America Latina, noteazaEVZ.

Morcovul a gasit verigheta. Asta chiar ca le intrece pe toate! In urma cu cativa ani, un pensionar de 82 de ani, din orasul german Bad Muenstereifel, si-a pierdut verigheta de pe deget in timp ce sapa in gradina din fata casei. In zadar a cautat-o luni intregi. Parca a inghitit-o pamantul. Inclusiv sotia l-a banuit ca si-a uitat-o la amanta si i-a zis la un moment dat ca o va gasi taman atunci cand nu se va mai gandi la ea. Din nefericire, femeia a murit intre timp si l-a lasat vaduv acum sase luni, potrivitClick.

Un barbat bolnav de hepatita C s-a razbunat pe un politist si l-a muscat de picior. Pedeapsa pe care a primit-o. Un barbat din Lancashire, Anglia a fost condamnat la 2 ani de inchisoare, dupa ce l-a muscat pe un politist de picior. John Smedley, in varsta de 38 de ani, are un picior amputat si foloseste o proteza de gamba modulara. Barbatul, care sufera de hepatita C l-a muscat de tibie pe politistul Mike Dowd, in iunie, in fata unui pub, potrivit The Sun. Politistul ranit a avut nevoie de tratament profilactic, vaccin antihepatic si de antibiotice pana sa fie externat din spital, anuntaStirile ProTv.