S-a inventat aparatul pentru un sex oral perfect. Aparatul dentar arata ca o proteza dentara, insa are in zona cerului gurii mici denivelari, care imita textura pielii, si ofera barbatului o placere sexuala deosebita in timpul actului sexual. Aparatul ortodentar din silicon protejeaza atat dintii femeii, cat si organul masculin. Dispozitivul a fost lansat in varianta de prototip si urmeaza sa fie produs in serie de la inceputul anului urmator. Aparatul a fost creat pe mulajul gurii unei actrite porno taiwaneze, care a fost numita in 2015 Regina asiatica a sexului oral, potrivitClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

13 anunturi matrimoniale din Romania care o sa te faca sa apreciezi singuratatea. Viata-i mai usoara-n doi. Traim vremuri in care singurele pretentii pe care le mai avem de la o potentiala jumatate sunt legate de cratima si bun simt, informeazaDigi24.

Este perfectiunea intruchipata, dar secretul pe care il ascunde pune barbatii pe fuga. Maria Domark este o tanara extrem de frumoasa, de origine israeliana, care s-a facut remarcata, bineinteles, datorita aspectului fizic, dar si prin prisma fotografiilor provocatoare pe care le publica pe pagina sa de Instagram. Cu un fizic de invidiat, picioare lungi, corp pefect tonifiat si bronzat, un chip conturat de trasaturi ce ating perfectiunea, tanara poate prinde in mrejele sale orice barbat isi doreste, insa in acelasi timp, frumoasa blondina poate pune pe fuga barbatii care-i fac curte neincetat, noteazaEVZ.

A ramas fara barca, dar a reusit sa supravietuiasca 18 ore in ape pline de rechini. Cum a fost salvat scafandrul. Un scafandru care a uitat sa isi ia cu el aparatul de localizare a supravietuit 18 ore in apele periculoase de pe coasta de nord-est a Australiei. Fericit ca a fost salvat, barbatul in varsta de 68 de ani le-a spus reporterilor ca dupa scufundari nu si-a mai gasit barca si a fost dus de curenti. In acea zona traiesc numerosi rechini, asa ca s-a temut pentru viata lui. Un prieten a alertat autoritatile, iar dupa aproape o zi a fost gasit cu ajutorul unui elicopter, arataStirile ProTv.

Face scufundari intre placile tectonice.Incredibil, dar adevarat! Scufundatorul canadian Scott Fitzsimmons, de 27 de ani, exploreaza placile tectonice dintre continentele America de Nord si Europa. Aici se afla cea mai limpede apa din lume. Tanarul Scott Fitzsimmons a reusit performanta de a face scufundari in falia Silfra, crapatura dintre placile tectonice ale Americii de Nord si Eurasiei (masa continentala formata din Europa si Asia- n.r.) din Oceanul Atlantic. "Apa, adanca de 100 de metri, are cea mai mare claritate posibila, relateazaClick.