A iesit pe strada purtand bikini vibratori! Cum au reactionat srainii la orgasmele ei. Tu ai putea sa iesi pe strada si sa intretii conversatii serioase cu straini in timp ce ai orgasme multiple? O femeie din New York, Statele Unite ale Americii, a facut-o, mai mult sau mai putin, pentru ca a pierdut un pariu. Prietenii ei au "pedepsit-o" sa iasa din casa purtand bikini vibratori si sa intre in vorba cu oamenii de pe strada, potrivit Daily Star. Tanara s-a conformat si a respectat promisiunea, iar cei care au insotit-o nu s-au putut abtine sa o filmeze. Videoclipul a ajuns imediat viral pe Internet, relateazaClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un tanar care lucra pe santier a devenit model, in urma unei fotografii de pe retelele de socializare. Un tanar din Amsterdam, care lucra pe un santier de constructii, a devenit faimos pe retelele de socializare in urma unei fotografii. Mai mult, Nicky Libert, in varsta de 21 de ani, a primit acum si un contract din partea unei agentii de modelling. "Am oprit acest angajat din Amsterdam si l-am rugat sa ii fac o poza, deoarece este frumos", a scris o tanara din Londra, care se afla in vizita in Olanda. Imaginea cu Nicky Libert a devenit rapid virala, fiind distribuita de peste 300.000 de oameni, relateaza The Telegraph, citat deLibertatea.

Exercitiul de clasa a-IV-a, picat de 87% dintre adulti. Un profesor din Madrid si-a pus la incercare elevii din clasa a IV-a. Rezultatul obtinut de micuti a fost unul bun, peste 75% din elevii clasei au reusit sa descopere cum se rezolva exercitiul in primele 20 de minute. Surpriza a venit cand la sedinta cu parintii, la acelasi exercitiu, 87% dintre parinti nu au fost capabili sa gaseasca rezultatul, conform brightsaid.com. Gaseste raspunsul. Daca 231=16, 232=212, 233= 318 . Cu cat este egal 238? Sfaturi pentru exercitiu. Incearca sa dedici mai mult de 6 minute. Nu te gandi la teorii complexe si gaseste un loc ferit de zgomot, scrieEVZ.

Marion Cotillard, dezvaluiri despre filmarile scenelor de sex cu Brad Pitt: "A fost de-a dreptul ciudat, stanjenitor". Actrita franceza Marion Cotillard (40 de ani) a discutat despre colaborarea cu actorul american Brad Pitt (52 de ani) in thriller-ul romantic "Allied", dezvaluind ca scenele intime au fost de-a dreptul ciudate. Filmul "Allied/Aliatul", care va avea premiera in Romania pe 2 decembrie, prezinta povestea unui agent al serviciului britanic de spionaj, Max Vatan (Brad Pitt), si a unei spioane franceze, Marianne Beausejour (Marion Cotillard), care se indragostesc in timpul unei misiuni de asasinare a unui oficial german, noteazaAdevarul.

Au asteptat 65 de ani sa se casatoreasca. Viata bate filmul! Povestea britanicilor Davy Moakes, de 86 de ani, si Helen Andre, de 82 de ani, induioseaza intreaga lume. In urma cu 65 de ani s-au indragostit la nebunie, dar s-au casatorit abia recent. Davy Moakes si Helen Andre au spus in sfarsit "da", vinerea trecuta, la starea civila, in Ripley, Derbyshire, dupa o asteptare de decenii. Ei spun ca se iubesc la fel de intens ca in 1951, cand s-au indragostit fulgerator unul de altul. In prezent se afla plecati in luna de miere in Cipru, informeazaClick.