Alergator "atacat" de o turma de caprioare in timpul unei curse. Cine a zis ca alergatul nu este un sport de contact? Un alergator de cross country din Pennsylvania, SUA, "a fost contrazis" de o turma de caprioare chiar in timpul unei curse. Imaginile in care alergatorul Justin DeLuzio este "atacat" de turma de caprioare au devenit virale pe internet. In mai putin de o zi filmuletul a fost vizionat de peste 3,5 milioane de ori si distribuit de peste 60.000 de ori, potrivitDigi 24.

Faze tariFoto: Colaj foto

A fost livrata prima pizza cu drona.Premiera mondiala! Lantul de restaurante fast food Domino din Noua Zeelanda a inceput sa livreze pizza cu drona. Astfel, clientii acestuia au sansa unica de a primi comenzile in numai 10 minute. Pizza vine realmente din cer! O comanzi prin telefon si in maximum 10 minute e la tine! O pizza de pui Peri-Peri si o pizza de pui cu merisoare au fost primele comenzi care au fost livrate cu drona, miercuri dimineata, in Noua Zeelanda, anuntaClick.

Fotografii bizare care te vor face sa le privesti de doua ori ca sa le intelegi. Imaginile care devin viral pe internet sunt cele surprinse de persoane alaturi de copii, familie sau apropiati. Iluziile optice care au facut internautii sa le distribuie de nenumarate ori pe retelele de socializare au devenit viral. Va prezentam o galerie foto care a facut furori pe internet. Sunt prezentate imagini la care necesita sa va uitati de mai multe ori pentru a va da seama cese afla, de fapt, in fotografii. Femei paroase, copii cu doua capete sau barbati cu tupuri de femei, toate aceste ipostaze va vor da peste cap ratiunea, caci par ireale, scrieEVZ.

Surpriza in pauza unui meci de hochei, in Rusia. Cum a reusit sa atraga un steward atentia publicului. Sute de oameni prezenti la un meci de hochei in Rusia au avut parte in pauza de un adevarat spectacol in pauza. Un steward si-a aratat talentul de dansator pe melodiile lui Michael Jackson. Majoretele, angajate sa anime atmosfera in pauza, au devenit aproape invizibile, pentru ca tanarul a fost in centrul atentiei. Inregistrarea a ajuns in mediul virtual si a primit mii de aprecieri, arataStirile ProTv.

S-a urcat in tren, dar nu pentru calatorie, ci ca sa-si vanda virginitatea. O fata a lasat muti de uimire pasagerii unui tren atunci cand au observat ca incerca sa profite de calatorie pentru a-si vinde virginitatea. Avea chiar si un certificat medical care dovedea ca este virgina. Tanara, in varsta de 19 ani si cunoscuta doar dupa prenumele Xu, s-a urcat intr-un tren plin de calatori, iar apoi a scos un afis din carton pe care scria ca este dispusa sa se ofere oricarui barbat care ii va da aproape 28.000 de euro, informeaza Daily Star, citat deClick.