Un caine din Rusia a stat nemiscat 36 de ore pe un lac inghetat. "Este pentru prima data cand vad ceva atat de straniu". O operatiune de salvare care i-a surprins pana si pe salvatori a avut loc in oraselul rus Sysert. Locuitorii i-au chemat dupa ce au vazut un caine care a stat 36 de ore nemiscat pe un lac inghetat.Totul s-a intamplat pe 11 noiembrie, pe un ger cumplit, la minus 11 grade Celsius. Nu se stie cum, animalul a ajuns pe mijlocul bucatii de gheata si a refuzat sa mai plece de acolo, in ciuda stradaniei cetatenilor, ramanand parca impietrit. Ingrijorati, oamenii au decis sa cheme o echipa de specialisti. Acestia au fost nevoiti sa il lege cu un ham pe caine, care nu a protestat catusi de putin, si sa il traga la mal, relateaza Stirile ProTV.

Faze TariFoto: Colaj foto

O mangaiere a fost de ajuns. Dovada ca un urs polar si un caine ne pot da o lectie de viata. David de Muelles, ghid la "Northstar Tours" in Canada, a surprins, in timp ce se afla in orasul Churchill, momentul in care un urs polar mangaia pe cap un caine eschimos. Acesta a reusit sa inregistreze cu telefonul intreaga scena si a postat-o pe retelele de socializare, unde s-a viralizat la scurt timp. David de Muelles a povestit ca a surprins momentul incredibil pe 12 noiembrie, in timp ce facea un tur cu autobuzul al zonei. Acesta a oprit autobuzul in momentul in care a zarit ursul. "Marele alb parea ca abia se trezise din somn si s-a oprit in dreptul cainelui, apoi, foarte gratios, a inceput sa il mangaie pe cap de parca ar fi fost un om. A fost incredibil sa asist la asa ceva, sa vad cum un animal atat de puternic poate fi atat de bland cu un caine atat de mic, in conditiile in care vorbim de un urs polar", a afirmat pentru ABC News David de Muelles, citat de Descopera.

Cel mai scund cuplu din lume e din Brazilia. Cei doi soti masoara impreuna 1,81 m. Paulo Gabriel da Silva Barros (31 de ani), care are inaltimea de 90.28 cm, si Katyucia Hoshino(28 de ani), care masoara 91.13 cm, formeaza cel mai scund cuplu din lume si au vrut cu orice pret sa intre in Cartea Recordurilor, ca sa fie recunoscuti oficiali, si au si reusit. Cei doi brazilieni masoara impreuna inaltimea de 1,81 m ceea ce inseamna ca sunt cel mai scund cuplu din lume, insa pentru a fi recunoscuti oficial cei doi trebuiau sa fie casatoriti. Astfel, Paulo si Katyucia s-au logodit in luna august, au fixat nunta si au pus la punct toate detalile. Ei s-au logodit la un restaurant de sushi din Itupeva, orasul in care cei doi locuiesc, in sud-estul Braziliei, in luna septembrie s-au casatorit, iar acum dupa ce au facut toate demersurile necesare au intrat oficial in Cartea Recordurilor, scrie Libertatea.

Viral. A lesinat de mai multe ori in timp ce se dadea in montagne russe. Un clip amuzant face inconjurul Internetului. In timpul unei ture de montagne russe alaturi de iubita lui, un tanar a oferit cateva secunde care i-au facut pe multi sa rada in hohote. A lesinat de vreo trei-patru ori in decurs de mai putin de un minut. La prima vedere, ar putea parea chiar periculos, dar episoadele sale de lesin nu i-au pus viata in pericol. Mainile lui au intrat, insa, intr-un "dans" haotic, la fel ca si capul care nu mai parea atasat de gat si umeri. Si-a petrecut mai mult timp inconstient decat atent la ceea ce se intampla in jurul lui. La finalul clipului, baiatul a bravat si a spus ca s-a bucurat din plin de privelistea de care nici nu a avut parte cum se cuvine, scrie Click.

Burgerul cu carne de rozatoare, la mare cautare in Moscova. Chef-ul care l-a creat: "Este un animal foarte curat" Ideea de rozatoare in farfurie ne poate starni in minte imagini cu tarani infometati in timpul secetei, ori cu asediul Leningradului. Restaurantele muscovite vor sa schimbe complet reputatia acestor animale. Din toamna aceasta, mai multe restaurante selecte din Moscova au decis sa isi surprinda clientela incluzand in meniurile lor preparate pe baza de nutrie, o specie de rozatoare, care traieste in sudul Rusiei si care este supranumita in unele parti soarece de apa, anunta Stirile ProTV.