Tendinta bizara care ia avant printre tinere. Desenele obscene pe care si le fac fetele in jurul ochilor. Retelele de socializare ajuta cu succes la propagarea unor tendinte din ce in ce mai bizare printre adolescenti.O noua moda, mai putin ortodoxa, in materie de machiaj si infrumusetare a luat avant printre tinere. Dovada stau zecile de poze urcate pe Instagram, Snapchat sau Twitter. Fetele s-au pozat cu desene obscene in jurul ochilor. Mai exact isi picteaza cu eyeliner, creion, tus sau gel, un penis in jurul ochilor, anunta Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Are peste 100 de operatii estetice si vrea sa intre in Cartea Recordurilor pentru cea mai mica talie din lume. Pixee Fox, o suedeza de 26 de ani, de profesie electrician, a cheltuit aproape 120.000 de dolari pe mai mult de 100 de operatii estetice pentru a dobandi trupul perfect, insa tot nu e multumita de rezultat. Femeia, care este stabilita in California, si-a facut peste 100 de operatii ca sa-si sculpteze trupul. Si-a scos sase coaste pentru a avea o talie incredibil de mica, si-a facut patru implanturi cu silicon, labioplastie, blefaroplastii, a suferit o interventie chirurgicala pentru ridicarea fundului, rinoplastie, si-a injectat obrajii, iar in iunie si-a facut implant permanent in ochi pentru a schimba culoarea acestora, pentru a arata cat mai mult ca un personaj de desene animate, scrie Libertatea.

Camera ascunsa, descoperita in toaleta uneia dintre cele mai populare cafenele din lume. Un client a filmat totul. O camera ascunsa a fost descoperita in canalul de aerisire al unei toalete dintr-o cafenea Starbucks din Londra. Camera a fost gasita de Ricci Arcari, un client fidel in varsta de 33 de ani al cafenelei din sudul Londrei, vizavi de sediul MI6. Barbatul a filmat camera amplasata pe grilaj, indreptata spre toaleta, si a postat imaginile pe Twitter. "M-am panicat si am vrut sa vad exact ce e acolo. Dupa ce mi-am dat seama l-am chemat pe manager", a scris Ricci. Politia Metropolitana a raspuns sesizarii lui si a trimis un echipaj pentru a verifica, relateaza Stirile ProTV.

Ultima fita! Te spala pe cap cu sperma de taur. Suna scarbos, dar este cel mai bun tratament pentru par din lume! Frizerul iranian Hari Salem, 58 de ani, si-a deschis un salon de infrumusetare in Londra si, de cand a lansat produsul-minune, nu mai face fata cererilor. Salonul lui Hari Salem se afla in zona Knightsbridge, un cartier de lux din Londra. Un tratament complet de par si un tuns costa aici peste 140 de lire sterline (790 de lei). Si asta pentru ca frizerul foloseste in loc de sampon si balsam de par sperma de taur Angus, pe care o aduce tocmai din Noua Zeelanda. "Sperma este congelata imediat dupa ce a fost recoltata si nu miroase deloc. Pentru a-i amplifica proprietatile o combin cu o planta numita Katera, care este foarte bogata in proteine. Produsul este un fel de Viagra pentru par si rezultatul final este uluitor. Sperma de taur intareste radacina si firul de par, ii pune in valoare personalitatea si are rezultate uimitoare inclusiv in cazul barbatilor care sufera de calvitie", a explicat frizerul, ", a explicat frizerul, citat de Click.

Roboti inteligenti au fost invatati sa imite scrisul oamenilor. Acestia vor putea scrie in viitor romane. Robotii ar putea realiza munca dificila a unui romancier in viitor, conform expertului Robin Sloan. Conform autorului si expertului in tehnologie Robin Sloan, este doar o chestiune de timp pana cand inteligenta artificiala va fi insarcinata sa scrie email-uri, documente si chiar sa scrie romane. Autor al ,,Mr. Penumbra's 24-Hour Bookstore,'' sustine ca a invatat inteligenta artificiala sa scrie romane distopice de science fiction. Sloan a invatat robotul sa scrie science fiction cu ajutorul revistelor din 1960 si 1970. Programul a ,,digerat'' materialul si a invatat stilul vechilor povesti. Acum, robotul reuseste sa sugereze terminarea frazelor si a paragrafelor. Cu ajutorul publicului din cadrul unui eveniment, Sloan a reusit sa-si faca robotul sa genereze inceputul unei povesti sci-fi distopice, scrie Descopera.ro.