Interventie mai putin obisnuita a unor pompieri din Ungaria.Cativa pompieri din Ungaria au avut o interventie mai putin obisnuita! Au intrerupt balul anual al pompierilor si s-au sincronizat perfect pentru un... numar de dans. Barbatii au ajuns vedete pe internet, unde peste 300.000 de persoane le-au urmarit miscarile. Pompierii s-au pregatit pentru momentul care a durat 6 minute, saptamani intregi si au lucrat mult la sincronizare, dupa cum singuri recunosc. Scopul a fost sa faca aceasta meserie periculoasa... ceva mai atractiva pentru cei care isi doresc sa devina si ei salvatori, noteazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Ieri, desert, azi nameti.In timp ce oamenii de stiinta au tot alarmat guvernele cu privire la accelerarea incalzirii globale, iata ca vremea joaca din nou feste. Cine s-ar fi asteptat sa ninga in Arabia Saudita? Uimiti de un asemenea fenomen, sauditii au decis sa se bucure in cel mai clasic mod cu putinta de zapada. Desi Arabia Saudita este acoperita de un imens desert uscat, cu dune de nisip, stanci, soare arzator si precipitatii foarte reduse pe toata durata anului, sauditii s-au trezit zilele acestea intr-un paradis alb, dupa cum informeaza Metro.co.uk, citat deClick.

Aparitie neobisnuita intr-o piscina.Doi indragostiti se rasfatau intr-o piscina, cand langa ei, din senin, a aparut un crocodil. Fara sa evite, bestia a sarit in apa si a stricat momentul tandru. Potrivit Realitatea.net, tinerii credeau ca vor avea parte de o vacanta de vis in Africa. Nici prin gand nu le trecea, insa, ca in momentul in care se distrau in piscina vor trai cea mai infioratoare experienta. Totul s-a intamplat pe 28 octombrie, in Kariba, Zimbabwe. Cand credeau ca nu-i vede nimeni, tinerii, mai incinsi poate decat era cazul, au inlemnit cand au vazut ca in apa intra un crocodil de toata frumusetea, scrieEVZ.

Scandal monstru pe motive rasiale intr-un magazin: "Da, am votat cu Trump si ce?".Dupa ce Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale, un val de atitudini xenofobe si rasiste a inceput sa se manifeste in societatea americana, divizand-o intre votantii lui Trump si cei ai lui Hillary. Un moment halucinant a fost filmat intr-un magazin din Chicago, frecventat in general de persoanele de culoare. O femeie alba a starnit un scandal monstru dupa ce vanzatorul i-a oferit o punga reutilizabila pentru produsele cumparate, informeaza The Sun. Tanara femeie si-a pierdut cumpatul si a inceput sa strige ca personalul magazinului o discrimineaza pe motive rasiale si pentru ca a votat cu Trump, anuntaClick.

Este de o frumusete deosebita si impresioneaza cu pozele ei de pe Instagram. De ce raman uimiti cand afla ce meserie are. O tanara din Suedia reuseste sa impresioneze prin frumusetea ei deosebita, insa multi raman uimiti cand afla ce meserie are. Malin Rydqvist, in varsta de 29 de ani, lucreaza ca pilot si are curse deseori pe modelul Boeing 747-800. Doar ca in timpul liber este pasionata de yoga si practica de cate ori are nevoie. Cand o vad, multora nu le vine sa creada ca aceasta este, de fapt, pilot de avion, potrivitStirile ProTv.