Un castor a fost arestat intr-un magazin din America.In mod normal, vandalizarea unui magazin se pedepseste serios, dar un castor bagacios a scapat doar cu o tura pana la sectia de politie. Luni, angajatii unui magazin specializat in discounturi din statul american Maryland au chemat imediat politia in momentul in care au observat ca au un client mai special. Castorul care le-a trecut pragul a inceput sa "inspecteze" cu mare atentie brazii artificiali expusi in rastel. Probabil mahnit de faptul ca nu a gasit nimic natural spre vanzare, a inceput sa arunce in stanga si-n dreapta cu cutiile, potrivitStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Pleaca in turneu sa faca sex oral celor care au votat nu la referendumul din Italia.Referendumul din Italia s-a incheiat cu respingerea de catre cetateni a modificarii Constitutiei, propuse de premierul Matteo Renzi, care si-a anuntat demisia dupa acest rezultat. Paola Saulino este un model care le-a promis partide de sex oral celor care au votat cu NU la referendum. Dupa ce a iesit asa cum si-a dorit, tanara a anuntat ca din ianuarie pleaca intr-un turneu al sexului. Femeia de 27 de ani, cunoscuta in mediul online pentru pozele deocheate pe care le publica, a declarat ca se tine de cuvant, relateazaClick.

Brazi de Craciun speciali.Sunteti in cautarea unor brazi de Craciun speciali? Ar fi bine sa stiti ca a fost inventat bradul din plasa de sarma folosita pentru gard, bradul din roti de bicicleta sau bradul din cofraje de oua, decorat cu bezele si furculite pe post de varf. Acestea sunt doar cateva dintre creatiile a unor studenti la Inginerie, in Galati. Tinerii spun ca vor sa scoala la licitatie brazii "ingineresti", iar cu banii stransi vor fi donati de Craciun. Nu mai putin de 19 echipe de studenti de la Facultatea de Inginerie a Universitatii "Dunarea de Jos" din Galati s-au intrecut intr-o competitie inedita, noteazaLibertatea.

I-a ros si distrus stapanei perechea de pantofi de 700 de dolari. Reactia catelusei cand a fost prinsa. Un catelus adorabil a reusit sa ii produca stapanei o paguba de 700 de dolari, dupa ce i-a ros pantofii de designer, marca Christian Louboutin. Dora, un pui de 9 luni din rasa Staffordshire Bull Terrier, s-a delectat cu pantofii stapanei sale, in timp ce aceasta lipsea de acasa. Micutul patruped a ros de zor la pantofii cu toc, care costa 700 de dolari. Cand a venit acasa, femeia a gasit pantofii distrusi si rosi, iar cateleul era spasit intr-un colt. "Cine a facut asta, tu?" intreaba stapana. Mai trist este ca Norma, stapana catelului, si-a dorit toata viata o astfel de pereche de pantofi si a strans ceva timp banutii, arataStirile ProTv.

Si-a taiat penisul pentru a se razbuna pe sotie. Ghasi Ram, un indian in varsta de 37 de ani, a luat o decizie de-a dreptul socanta. Si-a taiat penisul de unul singur. Nu pentru ca ar fi avut vreo boala, ci din razbunare fata de sotia sa, cu care este casatorit de 18 ani si cu care are trei copii. Teribila fapta s-a petrecut in nordul Indiei. Torul a pornit dintr-o frustrare a barbatului. Si-a pierdut cumpatul, beat fiind, si ajuns la limita puterilor, pentru ca, a spus el, sotia lui refuza de 10 ani sa mai faca sex cu el. Indianul a ajuns beat acasa si i-a cerut femeii sa se culce cu el, dar a fost refuzat, asa ca si-a taiat organul genital si a lesinat intr-o balta de sange, potrivit Daily Mail, citat deClick.