Incident bizar, cel putin la prima vedere, in Ucraina. Cinci politisti au ajuns sa se impuste intre ei, in timpul unei anchete pentru prinderea unui grup de infractori, potrivit digi24.ro.

In noaptea de 3 spre 4 decembrie, o operatiune de prindere a unui grup suspectat de jafuri a sfarsit printr-o rafuiala intre trei unitati diferite de politie, relateaza Kiev Post.

In localitatea Knyazhychi, in apropiere de capitala Kiev, doi politisti criminalisti s-au ascuns intr-o casa aflata in constructie pentru a-i prinde in flagrant delict pe hoti si sa dea semnalul colegilor lor, aflati in apropiere, pentru a interveni.

Insa, alarma unei case din apropiere a pornit din intamplare, iar la fata locului a ajuns o patrula a politiei de protectie, o divizie a politiei nationale, care asigura paza oamenilor si firmelor. Acestia, odata ajunsi la fata locului, au urmarit urmele din zapada care duceau catre casa in care se aflau cei doi ofiteri si i-au retinut, banuindu-i ca sunt hoti.

In acelasi timp, colegii celor doi au ajuns si ei la fata locului si, crezand ca hotii i-au deconspirat, au sarit in ajutor. La scurt timp a venit si o unitate KORD (echivalentul SIAS din Romania, n.r.), apoi confuzia a fost atat de mare incat au inceput sa traga unii in altii.

In urma rafuielii au murit doi ofiteri ai politiei de protectie, doi politisti criminalisti si unul din fortele speciale KORD. Intre timp, adevaratii hoti care se pregateau de jaf au auzit focurile de arma si au fugit din localitate. Ei au fost prinsi in drum spre Kiev.