A creat o rochie din crengi de brad tocmai buna de purtat de Craciun.O rochie din crengi de brad impodobita cu globuri si stelute, ca un veritabil pom de Craciun, este creatia propusa de o tanara creatoare de moda din Braila pentru sarbatorile care bat la usa. Rochia, creatia Ralucai Constantin, o tanara de 29 de ani despre care se poate spune ca a crescut cu foarfeca in mana, avand un tata croitor, este inca un exemplu de munca transpusa in pasiune a designerului vestimentar. Astfel, daca in 2015, de Ziua Indragostitilor, ea a creat alaturi de o prietena, Andreea Mihoci, cu care a colaborat si acum, o rochie din petale de trandafir, acum a creat o rochie din brad pentru Craciun, noteazaLibertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Revolutie sexuala: Clonele robot care imita perfect fosta iubita sau vecina de vizavi.Specialistii in robotica vor sa revolutioneze nu doar domeniul cibernetic, ci si in materie de sexualitate. Oamenii de stiinta au pus bazele unei tehnologii capabile sa creeze clone robot ale persoanelor pe care ti le doresti in pat, dar nu poti fi langa ele sau te-au parasit. Aceasta noua generatie va fi o copie fidela in marime naturala a persoanelor dorite: aceeasi culoare a ochilor, aceeasi voce, inaltime, chiar si personalitate, dupa cum relateaza Daily Star. Indiferent ca este vorba de fosta iubita, vecina de vizavi sau cea mai buna prietena, iubitorii de tehnologie isi pot indeplini fanteziile sexuale cu aceste clone robot, scrieClick.

Mirii au calcat stramb chiar in ziua nuntii lor.Juramantul nuntii are menirea de a asigura un angajament pe viata intre doi parteneri care pretind ca se iubesc sau chiar o fac. Dar, dupa ce veti citi aceste confesiuni, va veti da seama ca unele promisiuni nu sunt facute sa fie respectate si sa faca relatia sa dureze pana la adanci batraneti. Povestea celor care si-au inselat partenerul in aceeasi zi in care i-au jurat credinta vesnica te va face sa te gandesti de doua ori inainte sa faci acest pas. Marturiile sotilor infideli au fost postate pe o pagina sub protectia anonimatului. Cel mai bun prieten al mirelui dezvaluie ca doar cu o zi inainte de nunta a pacatuit cu mireasa in timp ce faceau repetitii pentru marele eveniment, relateazaEVZ.

Cum a aparut imbracat un tanar pe aeroportul din Malawi. Un tanar a reusit sa ii socheze pe angajatii unui aeroport din Malawi, dupa ce s-a prezentat la imbarcare imbracat doar in slip. Purtand o pereche de speedo, tanarul s-a asezat la ghiseu sa isi cumpere bilet. Evident, paznicii l-au luat la intrebari, insa acesta le-a spus ca a ramas fara haine, dupa ce prietenii sai l-au provocat si i le-au furat. Greig Bannatyne a inotat in scop caritabil, insa a uitat sa isi ia si haine de schimb, iar prietenii i-au facut o farsa. Acesta n-a avut de ales si s-a dus doar in slip la aeroport, spre surprinderea tuturo celor prezenti, care s-au oprit sa ii faca poze, apoi le-au urcat pe retelele de socializare, anuntaStirile ProTv.

Sunt in luna de miere de peste 5 ani si au vazut toata lumea. Pentru cuplurile proaspat casatorite poate fi destul de dificil sa stabileasca destinatia pentru luna de miere, dar Mike si Anne Howard au decis sa nu se streseze cu acest amanunt. Pentru ei a fost suficient sa plece in luna de miere, numai ca aceasta dureaza de mai bine de cinci ani. Mike si Anne Howard s-au casatorit in 2011 si au plecat la scurt timp in calatoria care celebreaza iubirea dintre ei, dar dureaza deja de cinci ani si jumatate, relateaza The Sun. Ei si-au dorit foarte mult sa vada lumea inainte de a imbatrani si pare ca s-au tinut de cuvant, informeazaClick.