Te-a lasat iubita? Fa-ti o dublura din plastic.Producatorii americani si chinezi de papusi sexuale vin cu o oferta incredibila: clientii le trimit o fotografie cu iubita si ei le-o trimit in varianta de plastic dupa o luna. Tot deranjul costa 5.000 de dolari. "Sunt perverse, sunt copia fidela a modelului si sunt cele mai ascultatoare iubite din lume", asa isi lauda creatiile Matt McMullen, patronul si art-directorul companiei americane Real Dolls. Recent, datorita tehnologiei oferite de imprimantele 3D, clientii isi pot comanda clone din plastic pentru iubitelor care le dau papucii. "Va puteti alege culoarea ochilor, parului, vocea, textura pielii, scheletul si o puteti programa sa faca orice", noteazaClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

O poza cu sase femei pe plaja a devenit viral pe internet. Detaliul pe care putini il observa.O fotografie in care apar 6 femei pe plaja i-a captivat pe internauti. La prima vedere pare o simpla poza facut in vacanta, pe plaja. Totusi, daca privesti atent, se observa un detaliu bizar, potrivit Mirror Toate cele sase femei seamana intre ele, "datorita" unei interventii in photoshop, in urmai careia fetele le-au fost prelucate si inlocuite cu chipul barbatului din spatele lor, informeazaStirile ProTv.

Si-a parasit sotia pentru o femeie care ii seamana leit acesteia.Legendarul fotbalist francez David Ginola a fost fotografiat impreuna cu tanara care i-a sucit mintile si a provocat destramarea solidei sale casnicii de peste doua decenii cu Coraline. Potrivit presei britanice, noua iubita a lui Ginola seamana extraordinar cu sotia abandonata. Surse din anturajul fostului mare fotbalist francez spun ca acesta a decis sa-si traiasca viata la maxim si implicit povestea de dragoste cu Maeva Denat, un model de 27 ani, dupa ce in urma cu cateva luni a suferit un atac de cord. Se afla inca pe patul de spital cand a decis sa-ti paraseasca sotia, 48 de ani care nu i-ar fi permis Maevei sa-l viziteze pe Ginola, 49 de ani, in spital, anuntaEVZ.

Ce daca e frig afara, au iesit la balaceala. Brrrr! Termometrele au incremenit la 3-4 grade Celsius de cateva zile in Lanke, Germania. Insa in timp ce unii se infofolesc pana in gat, altii si-au scos costumul de baie si au iesit la imbaierea traditionala dinainte de Craciun. Duminica, 18 decembrie, la orele diminetii peste 100 de inotatori inimosi cu varste cuprinse intre 30 si 70 de ani au sarit in lacul Obersee, din Lanke, Germania. Evident, inotaitorii si-au facut curaj inainte cu o cana de vin fiert si, dupa ce si-au facut moftul, s-au refugiat in corturile incalzite pentru a evita hipotermia. Aceasta traditie e pastrata de peste 10 ani. Singura exceptie a fost facuta in 2010, cand a inghetat lacul, potrivitClick.

Un american si-a castigat dreptul in instanta de a purta coarne in poza pentru permis. Un barbat american, in varsta de 56 de ani, si-a castigat dreptul in instanta de a purta coarne, pe care le considera "vesminte religioase", in poza pentru permisul de conducere. Phelan Moonsong, din Maine, poarta pe scalp doua coarne specifice caprei, inca din 2009, cand le-a vazut la o adunare pagana, relateaza The Independent Un prieten, al carui animal murise, le-a oferit membrilor acelui grup coarnele, dar nimeni in afara de Phelan nu le-a dorit. De atunci viata i s-a schimbat, anuntaStirile ProTv.