Astronomii au detectat noi semnale misteriose venite din spatiu.Sase semnale radio provenite din acelasi loc situat in afara galaxiei noastre le dau batai de cap oamenilor de stiinta. In luna martie a acestui an, astronomii au reusit sa identifice nu mai putin de zece semnale radio provenite din aceeasi locatie din spatiu. Potrivit jurnalistilor de la ScienceAlert, originea lor a ramas necunoscuta, insa acum, cercetatorii au interceptat alte sase semnale produse de catre aceasta, informeazaClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

S-au pozat in cada, iar apoi au descoperit ceva misterios. Ce ar aparea in poza.Cinci prietene au decis sa petreaca o seara ca-ntre fete acasa la una dintre ele. Tinerele au umplut cada cu spuma si s-au inghesuit in ea. Nici doamnele si nici macar persoana care le-a pozat in aceasta ipostaza eurforica nu a observat detaliul sinistru din spatele lor, relateaza The Sun. Prin geamul sablat al baii se zareste silueta unui barbat care le saluta cu mana. Omul pare ca are nasul lipit de geam si se holbeaza fara nicio jena la cele cinci femei topless. Acesta este motivul pentru care poza s-a viralizat pe internet, arataStirile ProTv.

Omule de zapada, ce nas dulce ai.O rozatoare nazdravana din regiunea rusa Voronej Oblast a avut parte de cea mai delicioasa gustare de sezon: un morcov proaspat cules direct de pe fata Omului de zapada. Scena a fost surprinsa de un fotograf la marginea unei paduri, la 23 decembrie. Un mic soricel de padure a pus ochii pe nasul unui om de zapada miniatural si a profitat de o clipa de neatentie a copiilor care se bulgareau in natura pentru a le fura crocantul desert. In ciuda primejdiile care il pandeau din vazduh, micutul rozator nu a putut rezista tentatiei de a nu-si baga boticul in sculptura din omat realizata de copii, noteazaClick.

Ce au putut sa faca craciunitele in poala Mosului. Perioada Craciunului este una magica, insa nu pentru toata lumea. Tinerii cu pofta de distractie si de alcool dau au dat nastere, in anii trecuti, mai multor scene ciudate, demne care pot face orice om sa rada in hohote. Potrivit mai mult imagini postate pe internet, tinerele au profitat de venirea Craciunului din plin. S-au distrat si au chefuit cum nu s-a mai vazut, iar momentele acelea au ramas in istorie. Printre acestea enumeram si petreceri deocheate, condimentate cu imbracaminte minuscula prin care se pot vedea partile care ar trebui sa stea ascunse, relateazaEVZ.

Iluzie optica sau editare nereusita: oamenii au incercat din greu sa se prinda ce lipseste din aceasta fotografie. La o prima inspectie nimic nu pare ciudat la aceasta fotografie in care sase prietene pozeaza vesele si cu paharele de alcool in mana, pe o canapea. Dupa o privire mai atenta se poate observa ca ceva lipseste din imagine. Fotografia a aparut pentru prima data in ajunul Craciunului, pe site-ul Reddit, cu textul: "Gaseste picioarele fetei care sta in mijloc." Imaginea i-a uimit si fascinat pe toti cei care au vazut-o. Oamenii au incercat sa isi dea seama daca este vorba de o iluzie optica sau cineva pur si simplu i-a sters fetei membrele inferioare, relateaza Mirror, citat deStirile ProTv.