Fotografii nud cu o prezentatoare italiana de sport au ajuns pe internet.Prezentatoarea Sky Sports Diletta Leotta a fost socata sa isi vada pozele si filmele in care apare in ipostaze intime raspandite pe internet. Italianca de 25 de ani sustine insa ca doar cateva sunt autentice. Diletta, care are mai mult de un milion de fani pe retelele de socializare, spune ca cu greu si-a stapanit lacrimile in momentul in care a realizat ca telefonul sau a fost spart de hacker, iar contul sau iCloud, piratat, relateaza The Sun, citat deStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Se plimba in jurul lumii in container.Nu are toate tiglele pe casa! Danezul Thor Pedersen, de 37 de ani, care lucreaza la Crucea Rosie, a vrut sa vada lumea cu doar 20 de dolari pe zi. Si cum ii este frica sa zboare, acesta a inchiriat un container si a plecat in aventura la bordul unui vas cargo. A plecat de acasa cand avea 34 de ani. De trei ani, Pedersen a petrecut in containerul sau de pe vasul cargo exact 1.460 de ore, adica doua luni, si a vizitat in periplul sau exact 121 de tari. Recent a ajuns in Kenya, in Nairobi si isi sorbea cafeaua cand a fost sunat de jurnalistii de la Daily Mail, citati deClick.

Si-a inregistrat cainele in timp ce sforaia si i-a pus inregistrarea cand dormea. Reactia animalului e savuroasa.Un comediant din Tel Aviv si-a filmat catelul in timp ce dormea si sforaia puternic, apoi i-a dat sa asculte inregistrarea. In timp ce catelul dormea linistit pe canapea, Tal Solomon i-a pus la ureche inregistrarea si l-a trezit din somn. Reactia animalului adormit este savuroasa, parand foarte confuz de ceea ce se petrece in jurul sau. Imaginile au fost publicate pe 2 ianuarie si au adunat deja peste 1 milion de vizualizari, informeazaStirile ProTv.

Imaginile surprinse de stapanii acestor patrupezi. Cand veti vedea ce imagini au surprins stapanii acestor patrupezi, vetin rade cu lacrimi. Cainii au fost mereu cei mai buni prieteni ai omului, iar acest lucru nu a fost doar stiut, ci si dovedit de nenumarate ori. Momente dragute au fost surprinse de stapanii lor si apoi postate pe retele de socializare. Protagonistii acestor imagini haioase sunt cativa catei din rase diferite, relteazaEVZ.

In octombrie vine Apocalipsa. Omenirea este blestemata! La finele anului acesta, Terra se va ciocni cu misterioasa planeta Nibiru, care a intrat pe traiectorie de coliziune. Conform cercetatorului David Meade, dupa coliziunea cu planeta Nibiru, omenirea va inceta sa mai fie asa cum o stim noi. Planeta care va distruge lumea se afla la marginea sistemului nostru solar si a fot numita mult timp de cercetatori Planeta X. In cateva imagini surprinse in emisfera sudica in luna august 2016, astronomii au sesizat planeta de dimensiuni reduse care ne ameninta viitorul, noteazaClick.