1. O minora a fost surprinsa de mama in timp ce facea sex pe bani cu tatal vitreg. O tanara in varsta de 17 ani dintr-o comuna din judetul Neamt a intretinut raporturi sexuale, contra unor sume de bani, cu tatal sau vitreg, cei doi fiind surprinsi de catre mama fetei, iar politistii au deschis o ancheta in acest caz, relateaza Gardianul.

2. Canta deghizata in femeie gonflabila. Cantareata rusa Sasa Frolova a devenit celebra in intreaga tara pentru echipamentul ei de scena mai putin obisnuit, relateaza Click, citand Reuters. Diva se imbraca la fiecare reprezentatie intr-un costum din latex care imita fizionomia celebritatilor de la Hollywood.

3. Bataie pe postul de cumparator de bere. Un anunt de angajare din cadrul lantului hotelier Four Points, a unei persoane care sa se ocupe de gustarea si cumpararea de bere, a declansat isterie. Angajatul trebuie să viziteze berariile si sa selecteze berile. Peste 7.000 de cereri de angajare au fost deja depuse, scrie Click.

4. Un gardian din New Jersey s-a sinucis dupa ce doi detinuti care au evadat i-au lasat un bilet de multumire. Otis Blunt si Jose Espinosa au lasat un bilet prin care ii multumeau gardianului Rudolph Zurick pentru o bucata de sarma groasa si un robinet din otel pe care le-au folosit ca sa scape. "Esti un adevarat prieten! Sarbatori fericite", spunea biletelul. Corpul gardianului, care s-a impuscat, a fost gasit la locuinta sa in ziua in care trebuia sa fie audiat in legatura cu evadarea celor doi, informeaza Romantica.

5. A murit cea mai grasa femeie din lume: 444 kg. Nu a stiut nimeni de tragedia americancei Renee Williams pana acum cateva zile, cand ziarul The Daily Mail a publicat imagini cu femeia considerata cea mai grasa din lume. Avea 29 de ani si 444 de kilograme, informeaza Libertatea.

6. Cocaina in "balcoane". O femeie s-a folosit de bustul impresionant ca sa introduca in Marea Britanie droguri de 135.000 de euro.Cocaina a fost ascunsa in cupele unui sutien. Autoritatile au fost alertate de formele "rotunde" ale femeii platite de traficanti sa le transporte marfa, relateaza Cancan.

7. Jennifer Lopez naste fara zgomot. Cantareata si-a propus sa nasca natural, fara sa ia analgezice si fara sa tipe, pentru a fi sigura ca nu isi va stresa nou-nascutul. Astfel, ea va respecta si regulile bisericii scientologice a carei adepta este, scrie Cancan. Potrivit religiei, medicamentele si galagia la nastere pot afecta iremediabil bebelusul.

8. Britney umbla cu un barbat insurat. Idila dintre cantareata Britney Spears si fotograful Adnan Ghalib, pe care l-a "agatat" intr-o parcare cu cateva zile inainte de Craciun, este din ce in ce mai serioasa. Cei doi, insotiti de baieteii lui Britney, au petrecut impreuna Revelionul, in ciuda faptului ca Adnan este barbat insurat, scrie Cancan.

9. I-a explodat o petarda in gura. O batranica de 83 de ani din Valcea a petrecut noaptea de Revelion prin spitale, dupa ce o petarda i-a explodat in gura. La cumpana dintre ani, pensionara iesise, impreuna cu familia, in centrul orasului Ramnicu Valcea, pentru a asista la jocurile de artificii. La un moment dat insa, o petarda aruncata la intamplare i-a intrat in gura si a explodat, relateaza Libertatea.

10. Juraminte reinnoite la inchisoare. Vedeta britanica Amy Winehouse si sotul sau, producatorul Blake Fielder-Civil, isi vor reinnoi, astazi, juramintele de casatorie, in cadrul unei ceremonii private, in inchisoarea londoneza Pentonville. Winehouse spera ca prin ceremonia de reinnoire a juramintelor sa il incurajeze pe Blake, aflat in inchisoare din 10 noiembrie, informeaza Cancan.