1. In 2050, vom face sex cu roboti. Scotianul David Levy explica in cartea sa "Sex cu robotii" ca vom putea beneficia de inteligenta artificiala si in dormitor, unde robotii creati special in acest scop vor ajunge sa atinga performantele sexuale ale oamenilor. Unul din cele mai importante avantaje ale amorului cu roboti este ca partenerii vor beneficia de protectie sexuala maxima, informeaza Cancan.

2. Fetita care vorbeste doar cu animalele. Rose Willcocks, o fetita din Marea Britanie care nu a vorbit pana la varsta de patru ani din cauza unei boli genetice, a inceput acum sa pronunte cateva silabe, dupa ce a stat mai mult in compania unor animale de la ferma, cu care se intelege de minune, relateaza Cancan.

3. Paris Hilton se saruta pe gura cu prietenele ei. Paris Hilton a dezvaluit ca are si inclinatii lesbiene, sarutandu-se in vazul tuturor cu una din partenerele sale de pahar. Aflate intr-un club din Las Vegas, cele doua i-au bucurat pe barbatii prezenti cu dansuri lascive pe masa si cu gesturi tandre, scrie Gardianul.

4. Un barbat care folosea GPS-ul conducea in fata unui tren. Un consultant IT din Bedford Hills, New York aflandu-se la volanul unei masini inchiriate a condus pe sine, urmand instructiunile GPS-ului. Un tren venea spre el cu viteza, dar a reusit sa se fereasca la timp si nimeni nu a fost ranit, informeaza Romantica.

5. Proprietara unui BMW din Africa de Sud a gasit animale locuind sub capota. Femeia, care locuieste in Johannesburg, a fost socata sa descopere ca o familie de viezuri de stanca, animalute care seamana cu porcusorii de Guinea, locuiesc la motorul automobilului sau marca BMW, relateaza Romantica. "Acestea pot creste destul de mult, ajungand pana la dimensiunile unei pisici. Imaginati-va cum ar fi sa aveti sase pisici la motor", a declarat Dominic Moss, coordonator de colectie la gradina zoologica din Johannesburg.

6. A iesit din coma dupa ce a cazut de la 152 de metri. Un spalator de geamuri care a supravietuit unei caderi de la etajul 47 s-a trezit din coma, a vorbit cu familia si in scurt timp ar putea sa mearga din nou. S-a intamplat chiar pe 25 decembrie, in ziua de Craciun, informeaza Cancan.

7. A inconjurat lumea, fara picioare. Un american in varsta de 22 de ani a oferit lumii intregi o lectie de viata. Desi s-a nascut fara picioare, Kevin Connolly a reusit sa-si depaseasca handicapul cu brio. Mai mult, chiar a calatorit in jurul lumii, in zeci de tari pentru a surprinde in fotografii ce reactii au oamenii cand il vad infirm, scrie Libertatea.

8. Lindsay Lohan s-a reapucat de baut. Tanara actrita in varsta de 21 de ani a cedat tentatiei in noaptea dintre ani. Lindsay Lohan avand o sticla de sampanie in mana pentru a sarbatori noul an, nu e o situatie dramatica pentru majoritatea oamenilor. Doar ca pentru tanara actrita, inscrisa din 2005 in Alcoolicii Anonimi reprezinta o cadere si in plus cu martori, relateaza Romantica.

9. Un stat indian vrea ca tinerii someri sa sterilizeze maimute. Un stat din nordul Indiei intentioneaza sa pregateasca tinerii someri pentru a steriliza maimutele in incercarea de a tine sub control populatia de simieni invinuita de distrugerile pe scara mare ale recoltelor. Potrivit surselor oficiale exista mai bine de 300 000 de maimute pe teritoriul statului. In octombrie viceprimarul capitalei indiene New Delhi a decedat dupa ce a cazut de la un balcon in timp ce incerca sa alunge maimutele, sustine Romantica.

10. Emigreaza la 102 ani. Eric King-Turner, un britanic in varsta de 102 ani, emigreaza in Noua Zeelanda, impreuna cu sotia sa Doris, in varsta de 87 de ani, informeaza Cancan. "Am ales Noua Zeelanda pentru ca nu e aglomeratie si pentru ca vremea e mai buna ca in Anglia", a spus el.