1. Doi scriitori ucrainieni s-au gandit sa lupte cu indolenta functionarilor. Acestia au creat doua premii pe care functionarii le vor primii in functie de voturile pe care le vor inregistra pe siteul ucrainienilor. Cele doua distinctii sunt o botnita de aur pentru cei mai nepoliticoşi reprezentanţi ai ambasadelor si o lesa de aur”pentru cei mai scarbosi funcţtonari de stat, informeaza Gandul.

2. Americanii au gasit lecul impotriva sforaitului. Acestia au inventat un pat cu senzori care detecteaza sforaitul si declanseaza activarea unui motor ce are sarcina de a ridica pozitia de dormit cu sapte grade, scrie Cancan.

3. Un scriitor britanic, Andrew Morton, sustine ca actorul american Tom Cruise este homosexual si steril, afirma Cancan.

4. De asemnea Tom Cruise este acuzat ca ar fi mentorul spiritual al extraterestrilor, scrie Gardianul.

5. Alessija Dorfmann in varsta de 23 de ania fost data afara din armata germana din cauza implanturile ei uriaşe de silicon, informeaza Click.

6. În fiecare an, 7 ianuarie e ziua în care se depun cele mai multe cereri de divorţ în Anglia, afirma Click.

7. Actrita Reese Witherspoon, castigatoare a unui premiu Oscar, s-a situat pe primul loc intr-un top al celor mai iubite staruri hollywoodiene, iar Paris Hilton a fost desemnata cea mai putin placuta vedeta, scrie Ziarul.

8. Actrita americana Jane Fonda, ajunsa la venerabila varsta de 70 de ani, spune ca la capitolul sex sta mai bine ca niciodata.Vedeta a decis sa scrie o carte in care va povesti pe indelete toate pataniile de care a avut parte in dormitor dupa implinirea varstei de 60 de ani, informeaza Gardianul.

9. Invitat de curand intr-o emisiune televizata, Victor Ponta, a declarat ca gandul actoriei nu il sperie foarte tare si chiar si-ar dori sa fie actor intr-un film sau, mai degraba, pentru a le face farse prietenilor lui, noteaza Atac.

10. Au fost inventati pantalonii care subtiaza formele. Realizati dintr-un material special, acestia dau senzatia ca ridica posteriorul, facandu-l mai mic, si ca alungeste picioarele, afirma Cancan.