Cateva pensionare din Boston au lansat un proiect inedit: nicio gainusa fara jacheta.Pentru asta, ele impletesc de zor hainute pe cat de viu colorate, pe atat de confortabile pentru gaini. Primele castigate sunt inaripatele din Massachussets, unde vremea e foarte aspra. In plus, batranele implicate in aceasta poveste spun ca se relaxeaza tricotand pentru gaini si, in acest fel, socializeaza cu alte femei implicate in aceeasi poveste. O bunicuta a marturisit chiar ca in acest fel si-a invins teama pe care i-o starneau pasarile de curte, relateazaStirile ProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un remediu neobisnuit impotriva arsurilor, pielea de peste.Institutul Jose Frota din orasul Fortaleza (nordul Braziliei) experimenteaza un nou tratament pentru suferinzii de arsuri. In cadrul unor teste clinice care sunt in curs, zonele de piele arsa ale unui numar de cincizeci de pacienti sunt acoperite cu piele de peste tilapia. Altadata considerata un deseu de catre crescatorii de pesti din aceasta specie foarte consumata in lume, aceasta membrana ar putea valora in curand echivalentul sau in aur. Benzile de piele de peste aplicate pe ranile provocate de arsuri adera la plaga si creeaza un "efect tampon", impiedicand contaminarea si prevenind uscarea epidermei, scriedescopera.ro.

Se ucid intre ei pentru 1,82 milioane de euro.Timp de 9 luni, incepand cu 1 iulie si pana la 1 aprilie 2018, 20 de barbati si femei se vor lupta intre ei pe o insula de pe raul Ob, indurand temperaturi extreme de la -50 grade Celsius si pana la 35 de grade. Premiul cel mare: 1,82 milioane de euro. Exact ca in filmul "Jocurile Foamei"! Milionarul rus Yevgheny Pyatkovsky, 35 de ani, a finantat proiectul de emisiune care va fi difuzata pe Internet, fiind tradusa in peste 30 de limbi. "Vor fi lupte crancene si sunt posibile violuri. Vom asista la acte de cruzime umana extrema. Participantii sunt liberi sa se asocieze, anuntaClick.

Undele radio misterioase pot fi dovada existentei unei civilizatii extraterestre.O echipa de fizicieni de la Harvard a emis o ipoteza cel putin interesanta. Un tip de unde radio numite "fast radio bursts" (FRB) raman pentru cercetatori extrem de misterioase din cauza dificultatii de aflare a oricarui tipar sau al originii. De asemenea, desi dureaza doar cateva milisecunde, genereaza o energie care este echivalentul a 500 de milioane de sori, relateaza Science Alert. Anul trecut, cercetatorii au receptat 16 astfel de impulsuri din aceeasi sursa dincolo de Calea Lactee, iar acum savantii de la Harvard propun ideea conform careia aceste semnale vin de la o civilizatie extraterestra, potrivitdescopera.ro.

Cerere in casatorie inedita, pe varf de munte. Un barbat si-a cerut iubita de sotie cu ajutorul unui pui de capra.Un clip emotionant, in care un barbat si-a cerut iubita in casatorie cu ajutorul unui pui de capra, aflat pe o creasta montana, a fost postat pe internet. Andrew Forbes a suprins-o pe iubita lui, Allison Jones, cand se aflau pe un munte din Carolina de Nord, prin intermediul unui animal adorabil, conform Daily Mail Pe imagini se observa cum barbatul o roaga pe partenera lui sa verifice ecusonul pe care-l purta la gat animalul, fiind inscriptionat pe el: "Vrei sa te casatoresti cu mine?" Tanara a ramas surprinsa de gest, intreband: "Ce este asta, o capra?!", la care barbatul a replicat: "E a ta. Uita-te la numele ei". In timp ce citea ce scria pe medalion, Allison a intrebat: "Stai putin, vorbesti serios?" si a inceput sa planga, noteazaStirile ProTv.

S-a lansat primul serial filmat cu telefonul mobil.Noul "iSerial", produs si creat de Ruxandra Ion (60 de ani), a debutat cu dreptul la Happy Chanel, chiar daca a fost lansat luni, intr-o zi de 13. Filmat integral cu telefonul mobil, serialul va fi difuzat de luni pana joi, de la ora 19.45, dar si de la ora 23.00, iar duminica, de la ora 19.00. In rolurile principale ii vedeti pe Carmen Tanase, Andreas Petrescu, Ioana Ginghina, Virginia Rogin, Cristina Ciobanasu (Criss), Vlad Gherman, Rapha Tudor, Mihai Cernea (Bubu) etc. Ruxandra Ion ne-a povestit care e legatura ei speciala cu cifra 13, informeazaClick.