Club pentru sex, dotat cu camere "tematice".In Marea Britanie urmeaza sa se deschida un club doar pentru sex, care va fi prevazut cu numeroase camere "tematice", exact ca in filmele pentru adulti. fie ca ai chef de o partida de amor intr-un loc cu decor de sala de clasa, inchisoare, sau cabinet medical, acest club satisface toate "poftele" clientilor. Se va numi Celestial Studios, momentan nu a fost dezvaluita locatia exacta a clubului si a fost ideea unei tinere de 24 de ani, cunoscuta sub pseudonimul Vivienne l'Amour, dupa cum precizeaza The Mirror, citat deClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cercetatorii au creat o formula matematica ce modeleaza miscarea spermatozoizilor.Conform unui nou studiu, miscarile ritmice ale flagelului (coada) spermatozoidului au fost explicate printr-o formula matematica. Prin intelegerea miscarilor individuale ale unui spermatozoid prin fluid, cercetatorii pot analiza cum acestia se comporta si interactioneaza - element esential in elaborarea tratamentelor impotriva fertilitatii, relateaza Science Alert. Cercetatorii au putut studia miscarile spermatozoizilor cu ajutorul microscopului, dar acest lucru nu poate fi indeajuns datorita interactiunilor complexe si numarului extrem de mare al celulelor, anuntadescopera.ro.

Urmarita de politie, dupa ce si-a atacat mama cu un cheeseburger la fast-food.Politia a fost chemata la un fast food din Indianopolis, statul american Indiana, duminica, dupa ce angajatii au fost martorii unei scene violente. Doua femei, mama si fiica, au inceput sa se certe cand mama i-a spus fetei ca este timpul ca aceasta sa se mute din locuinta parinteasca. Femeia in varsta de 60 de ani le-a spus ofiterilor ca erau pe drum cand ea si fiica sa au inceput sa se certe, asa ca au intrat intr-un McDonald's Drive-Thru. In timpul conflictului, fiica de 39 de ani si-a amenintat cu moartea mama: "C***o, o sa te omor!", iar apoi a lovit-o pe obrazul stang cu cheeseburger-ul, potrivitStirile ProTv.

Studentii de la Veterinara au pozat nud ca sa stranga bani pentru banchet.In timp ce unii studenti vand prajiturele sau ciocolata pentru a strange banii necesari pentru petrecerea de sfarsit de an, altii se dezbraca si fac calendare nud. Este cazul unor studenti de la o facultate de medicina veterinara din Noua Zeelanda. De fapt, pozatul nud la sfarsit de an este deja o traditie pentru cei de la "Massey University", scrie Daily Mail. Tinerii organizeaza o excursie pentru a celebra terminarea studiilor. Pentru a strange banii necesari, acestia au renuntat la haine si au pozat pentru un calendar inedit, arataClick.

O femeie din SUA poarta de 60 de ani rochia de la nunta.Carol Bates este o femeie din statul american Washinghton care s-a casatorit in anul 1957. Rochia pe care a purtat-o in cea mai fericita zi din viata ei are o istorie fascinanta. Carol isi aminteste si acum cum in anul 1957 a intrat in "The Wedding Bell", un magazine de rochii de mireasa din Tacoma, Washinghton, si imediat a vazut rochia perfecta. A cumparat-o imediat, iar apoi a continuat sa o poarte cu mai multe ocazii: acum 10 ani, cand Carol si sotul ei au sarbatorit nunta de aur, dar si luna aceasta, cand cuplul a sarbatorit 60 de ani de la marele eveniment, citata deStirile ProTv.