Fostul tenismen Ilie Nastase a declarat ca numele echipei Steaua putea fi schimbat cu Stiaua, deoarece asa spun "machidonii", el apreciind ca nu-l poate reprezenta o formatie din liga a patra, potrivit News.ro.

Neuronul StingherFoto:

"Stiti cum spun machidonii la Steaua - Stiaua - puteau sa-i puna cu I si nu era nimic gresit. Ar trebui sa-i preocupe pe conducatorii fotbalului romanesc. Nu-mi vine sa cred asa ceva, e tragic, daca nu era omul asta, cu bune si rele, echipa nu era unde era. Acel sergent major (n.r. - Florin Talpan) a semnat cu manuta lui toate contractele. Si acum e contra. Becali a tinut Steaua 15 ani, cum e el nebun si cum face el, altul nu va mai la fel. Steaua noua nu ma reprezinta la fel. Sunt de 60 de ani la Steaua, nu pot accepta asa ceva, imi pare rau pentru Lacatus, nu ma poate reprezenta o echipa din liga a patra. Daca suporterii vor sa sustina o echipa din liga a patra si nu una care trage la titlu, ii inteleg", a declarat Nastase la Digisport.

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, joi, ca membriii Comietului Executiv al federatiei au acceptat solicitarea FC Steaua de schimbare a denumirii echipei in Fotbal Club FCSB SA.

In data de 21 decembrie 2016, Curtea de Apel Bucuresti i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali sa mai foloseasca numele "Steaua" si "Steaua Bucuresti" in denumirea societatii comerciale care administreaza clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua Bucuresti SA, si in cea a echipei FC Steaua, inscrisa la asociatiile si federatiile sportive (FRF si LPF).

La 17 ianuarie, finantatorul stelist Gigi Becali a declarat ca a inregistrat trei nume la Registrul Comertului pentru societatea care administreaza echipa sa de fotbal - FCSB, Fotbal Club Sport Bucuresti si Fotbal Club Sporting Bucuresti.