Cuplul asta face 9.000 $ pentru fiecare poza pusa pe Instagram.Sunt tineri, frumosi si duc o viata de vis. Cel putin asta reiese din pozele pe care le posteaza zilnic pe Instagram. Jack Morris curata covoare in Manchester, Marea Britanie, cand a hotarat sa faca o schimbare in viata lui. A luat un bilet, doar dus, catre Thailanda si asa a inceput aventura in urma cu cinci ani. Cu un rucsac in spate si aparatul foto de gat, Jack a inceput sa calatoreasca si si-a facut si un blog de travel. Anul trecut a cunoscut-o in Fiji pe Lauren Bullen, s-au indragostit si de atunci cei doi cutreiera lumea, iar banii le intra zilnic in cont. Contul lui Jack de Instagram are peste 2 milioane de urmaritori, iar cel al lui Lauren peste 1,2 milioane de fani. Pentru o postare pe Instagram cei doi castiga si 9.000 de dolari, potrivit Bored Panda. Ei fac reclama brand-urilor si companiilor de turism. Dar mai bine sa vedem mai jos cum arata viata celor doi in fotografii, noteazaClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Motivul pentru care o tanara britanica a fost inchisa de tatal ei timp de 4 ani. Amina Al-Jeffery s-a nascut si a copilarit in Swansea, In Marea Britanie, dar a fost mutata de familie in Arabia Saudita cand avea 16 ani. Dupa patru ani, insa, tanara s-a intors iin tara natala ca sa isi dea tatal in judecata, dupa ce a fost inchisa intr-un apartament cu gratii, unde nu avea acces la toaleta si statea mai mult flamanda. Fata isi acuza tatal ca ar fi tinut-o captiva doar pentru ca a sarutat un baiat. Ea s-a pozau in fata unor gratiilor apartamentul tatalui ei si a demarat proceduri legale impotriva acestuia. In septembrie, insa, Amina a trimis un mail la Inalta Curte, in care isi exprima clar dorinta sa inchida cazul. Desi initial judecatorul nu a vrut sa renunte la caz, ulterior si a fost de acord cu decizia tinerei, pentru ca familia sa se poata reuni. Avocatul fetei spune ca Amina a reusit sa ajunga la o intelegere cu tatal acesteia si planuieste sa isi termine studiile in Arabia Saudita, iar ulteriir sa faca in Marea Britanie, potrivitStirile ProTV.

Ce spun obiceiurile despre noi? De ce rusii nu au oglinzi in case sau de ce in Arabia Saudita sunt foarte putine periute de dinti de culoare rosie. Trei miliarde de oameni sunt acum online, 300 de ore de videoclipuri sunt incarcate pe YouTube in fiecare minut si tot ceea ce facem online este monitorizat de catre companiile care ne vor banii, scrie DailyMail. Martin Lindstrom, un consultant de brand, spune de ce sunt folositoare datele despre oameni. Acesta calatoreste in lume pentru a observa oamenii si a formula concluzii adesea bizare si contra-intuitive la obiceiurile lor, potrivit Business Magazin. Cel mai mare exemplu in acest sens este Lego, care a ajunsese la un impas la inceputul anilor 90. Vanzarile au scazut, iar compania a vrut sa stie de ce. Toate cercetarile au sugerat ca tinerii erau obsedati de internet. Dar unii cercetatori la scara mica au vizitat un fan Lego in varsta de 11 ani, din Germania, si l-au intrebat care e cel mai iubit obiect pe care il are, informeazaDescopera.

Un avion indonezian a ratat decolarea din cauza uleiului de gatit. Ce s-a intamplat in interiorul aeronavei. Avionul de marfa indonezian a ramas in aeroportul din Papua, dupa ce un container cu ulei de gatit s-a varsat. Podeaua alunecoasa a a aeronavei a facut ca restul incarcaturii sa se adune spre coada avionului, dezechilibrandu-l si facand imposibila decolarea. Botul aparatului de zbor s-a ridicat cu 2 metri. Un reprezentant al aeroportului a relatat pentru presa locala intamplarea si a declarat ca asteapta rezultatele investigatiei. Nu exista zone afectate de incident, iar, cu exceptia catorva zone de sub corpul avionului, acesta a fost curatat de orice urma de ulei, potrivitStirile ProTV.

Visul a devenit realitate: vom putea coloniza alte planete cu tehnologia de acum. Seria lunga de cercetari cu privire la agricultura in spatiu este esentiala pentru calatoria si colonizarea spatiului extraterestru, in lumina noilor dorinte atat a agentiilor spatiale cat si a mediului privat de a se intoarce pe Luna si de a trimite o misiune umana pe Marte. Plantele vor juca un rol esential in aceste misiuni, asigurand hrana, oxigen, dioxid de carbon si pot ajuta la reciclarea apei, relateaza Science Daily. Un articol recent al lui Raymond M. Wheeler de la NASA, publicat in Open Agriculture, ofera informatii detaliate cu privire la contributiile din trecut si actuale ale cercetatorilor in elaborarea unor sisteme bioregenerative si utilizarea agriculturii in explorarea spatiala. Cercetarile in acest domeniu au inceput chiar din anii '50 si '60 cu lucrarile lui Jack Myers si a altor cercetatori, care au studiat algele pentru productia de oxigen si pentru inlaturarea dioxidului de carbon, scrieDescopera.