De 25 de ani, se hraneste doar cu copaci.Moare daca nu mananca frunze si ramurele! Mehmood Butt a inceput sa manance copaci din cauza saraciei, dupa care a devenit dependent de consumul de lemn. Nu-i mai place mancarea normala. De 25 de ani, Mehmood Butt (50 de ani), din Gujranwala, un district al provinciei Punjab, nu se hraneste decat cu frunze, ramurele si scoarta de copac. Pakistanezul a devenit deja dependent de hrana "eco", spre disperarea magarului sau care trebuie sa-l plimbe de la arbore la arbore, potrivitClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Povestea femeii care a renuntat la civilizatie. Nu are telefon, ceas sau laptop si vaneaza cu arcul.Pentru cei mai multi dintre noi ar fi de neimaginat o viata fara autoturism, smartphone, laptop, ceas, apa curenta sau electricitate. Miriam si Peter Lancewood tocmai au aniversat insa sase ani de trai fara avantajele civilizatiei, lansand o carte in care isi detaliaza experienta in salbaticie si fiind mai decisi ca niciodata sa nu renunte la acest stil de viata, potrivit One.ro, citat de site-uldescopera.ro.

Descoperirea socanta facuta de doua femei in pastaile de fasole de la un supermarket.Un supermarket din Glasgow a lansat un apel urgent catre clienti dupa ce doua femei au anuntat ca au descoperit obiecte ascutite ascunse in mod intentionat in pastai de fasole verde. Femeile, una din Glasgow si una din Manchester, au cumparat legumele in jurul Pastelui si atunci au descoperite ace si bucati de metal, relateaza metro.co.uk. Maragaret Lynch, 42 de ani, toca pastaile atunci cand a gasit 12 ace sau tepuse de metal in interiorul lor, ea banuind ca au fost introduse inainte sa ajunga la magazin, noteazaStirile ProTv.

Politiciana britanica: "Gorilele atragatoare imi fac hormonii sa o ia razna".Gisela Allen, care candideaza pentru un post in Consiliul din Glasgow, a facut publica o afirmatie bizara atunci cand a vorbit despre persoanele gay si despre faptul ca ar trebui sa faca din preferintele sexuale un secret. "Credeti ca eu umblu prin oras si spun in gura mare ca sunt atrasa sexual de gorile? Cand merg la gradina zoologica si vad o gorila, hormonii mei o iau razna pentru ca mi se pare atragatoare", a declarat Gisela Allen, potrivit Metro.co.uk, citat deClick.

Un fost militar si-a comandat un tanc de pe eBay. Ce a primit in schimb. Un fost militar care a cumparat un tanc de pe eBay cu 30.000 a fost uimit cand a gasit lingouri de cate 2 milioane de lire sterline, ascunse in interiorul acestuia. Cele cinci bucati de aur au fost gasite in rezervorul de motorina al tancului si se crede ca au fost furate de soldatii irakieni, in timpul invaziei Kuweitului, in 1990, arata un articol Daily Mail. Nick Mead, in varsta de 55, a cumparat acest tanc pentru a-l restaura si a-l adauga la colectia sa de 150 de vehicule militare, scrie Business Magazin, citat de site-uldescopera.ro.