Tipa asta se plange ca niciun barbat nu iese cu ea pentru ca e prea frumoasa. Cherelle Neille are 26 de ani si o mare problema. Tanara se plange ca este prea frumoasa si nici un barbat nu o ia in serios. Britanica este si mamica unei fetite pe care o creste singura. Ea a declarat ca este ghiniosta in dragoste si ca frumusetea ei este ca un blestem. "Chipul meu frumos e un fel de blestem. Barbatii se simt intimidati cand ma vad. Nu mai cred in iubire adevarata. Eu pentru barbati sunt doar un obiect. Ma vad ca pe un trofeu. Multi cred ca, pentru ca arat asa bine, sunt rea, nepoliticoasa sau aroganta. Nu vor sa-mi descopere personalitatea", a declarat tanara, potrivit The Sun. Cherelle a mai spus ca femeile cu un aspect banal sunt luate mai in serios de catre iubitii lor. Mai mult, tanara din Manchester se plange ca si femeile o detesta si ca ii trimit mesaje rautacioase pe contul de socializare, potrivit Click.

faze tariFoto: Colaj foto

Trebuia sa aiba parte de nunta visurilor ei, insa nuntasii i-au distrus petrecerea. Nunta unor tineri proaspat casatoriti a fost complet distrusa dupa ce invitatii au inceput sa se ia la bataie. In loc sa aiba parte de nunta visurilor lor si sa se distreze, doi americani au ramas cu o amintire nefericita legata de evenimentul care ar fi trebuit sa fie cel mai frumos moment din viata lor. Cei doi tineri si-au organizat nunta la un hotel de langa San Francisco, Statele Unite. Mirii au invitat peste 700 de persoane sa le fie alaturi in momentul in care si-au unit destinele, insa 50 dintre nuntasi nu avut timp sa se bucure de reusita mirilor,ci au fost mai preocupati sa se certe intre ei. Intreaga disputa a degenerat intr-o lupta generala, in care 50 de nuntasi s-au folosit de toate "armele" pe care le aveau la dispozitie, apeland chiar si la pantofii pe care ii purtau, noteaza Stirile ProTV.

Exercitiile fizice iti scurteaza durata de viata! Este noua revelatie a lui Donald Trump. Ultima revelatie a lui Donald Trump se plaseaza in top 5. Presedintele considera ca oamenii se nasc cu o cantitate finita de energie si, prin urmare, nu ar trebui sa faca exercitii fizice daca doresc sa traiasca mai mult. Punctul sau de vedere a fost amintit intr-un articol scris de The New Yorker, despre modul in care Donald Trump ar putea fi inlaturat din functie: "Au existat speculatii considerabile despre sanatatea fizica si psihica a lui Trump, in parte deoarece sunt cunoscute putine fapte. Trump insusi sustine ca nu este un <mare iubitor al somnului> si are o pasiune pentru friptura si pentru produsele McDonald's. In afara de golf, el considera exercitiile fizice ca fiind gresite, argumentand ca o persoana, la fel ca o baterie, se naste cu o cantitate finita de energie", scrie Descopera.

Hai la plimbare pe strada plina de capace. Aleea capacelor de sticla a devenit o atractie turistica pentru vizitatori din intreaga lume, la inceputul anilor 2000. Aceasta e o straduta situata in partea de nord a campusului Universitatii Texas A&M, Dupa cum ii spune numele, e pavata cu sute de mii, dupa unii chiar milioane, de capace de sticle de bere si de apa gazoasa. Nimeni nu stie exact cum s-a ajuns la pavarea strazii cu lungimea de 50 de metri si latimea de 2 metri cu capace de metal. Avand in vedere insa ca este situata intre barul Dry Bean si restaurantul Dixie Chicken, unii oameni cred ca totul a inceput cu aruncarea pe jos a capacelor, informeaza Click.

Un tanar rapit in urma cu 27 de ani a fost gasit prin recunoastere faciala si retele neurale. Cand vorbim de sisteme pentru recunoastere faciala, respectivii algoritmi sunt asociatii cu agentii guvernamentale, dar un exemplu din China ne arata ca pot fi folositi si in situatii cu conotatii pozitive. Aproape de fiecare data, cand am auzit de tehnologii avansate de recunoastere faciala, am avut motive de ingrijorare. Respectivele sisteme sunt folosite aproape exclusiv pentru identificarea unor raufacatori intr-o mare de oameni nevinovati. In plus, ajung sa fie implementate la scara larga si sa ne faca sa ne ridicam intrebari importante despre intimitate si viata personala. In China, prin intermediul unui site creat de Baidu, algoritmi de recunoastere faciliala, retele neurale si sisteme de inteligenta artificiala faciliteaza reunirea familiilor destramate din varii motive, potrivit Playtech.