1. Fergie este dependenta de sex. Interpreta hit-ului „Big Girls Don't Cry”a declarat recent ca e dependenta de sex si a recunoscut ca este extrem de pasionala in dormitor, adora sexul si nu ar putea sa se tina departe de aceasta activitate, noteaza Click.

2. Adam K. din Polonia a trait socul vietii cand la o vizita la un bordel si-a gasit propria sotie printre “damele de companie” pregatite a oferi placeri carnale. Femeia, in varsta de 32 de ani, mama a doi copii, si-a mintit in repetate randuri sotul ca ajuta o matusa la contabilitate, dar ea “lucra” pe post de dama de companie pentru a aduna bani de buzunar. Barbatul a declarat ca, dupa 14 ani de casatorie, doreste sa divorteze, scrie Libertatea.

3. Barbatii vor avea penisul mai mare, in viitor. Potrivit cercetatorilor, rasa umana a intrat intr-un proces de evolutie accelerata. Copiii cresc mult mai repede, iar adultii tind catre o inaltime de peste 1,80 - 2,00 metri. In afara de oase, oamenilor le vor creste in dimensiuni si extremitatile, ca de exemplu palmele, urechile sau penisul, explica Libertatea.

4. Madonna cheltuieste lunar 10.000 dolari sa bea pe apa sfintita Kabbalah si nici nu-i trece prin cap sa se atinga de alta bautura. Cantareata bea foarte multa apa, iar "licoarea" Kabbalah este singura pe care o consuma. Se asigura intotdeauna ca are rezerve si ca ii este trimisa atunci cand este departe de casa, noteaza Romantica.

5.Pierre Sarkozy, fiul cel mare al presedintelui francez Nicolas Sarkozy, este producator de hip-hop si lucreaza cu rapperii care in mod normal il urasc maxim pe tatal lui. Sarkozy jr., in varsta de 22 de ani, foloseste pseudonimul Mosey a scris un cantec pentru rapperul Poison, unul dintre cei mai furiosi menestreli de dupa blocurile pariziene, scrie Gandul.

6. Un dealer de droguri din Canada a fost dat in judecata de o consumatoare, din motiv ca i-a vandut un drog ilegal. Sandra Bergen, in varsta de 23 de ani a suferit un atac de cord si a fost in coma timp de 11 zile dupa ce a luat metamfetamina cristalizata. Ea a declarat ca dealerul stia ca drogul este periculos si totusi i l-a vandut."L-am dat in judecata pentru neglijenta", a declarat Bergen, citata de Romantica.

7. Un vultur, de garda pe pistele unui aeroport din Italia. Satui de incidentele tot mai dese pe care le au cu siretele vulpi ce nu se sinchisesc sa blocheze pistele de dragul unui soricel sau al unei cozi pufoase de iepuras, mai marii aeroportului din orasul italian Bari s-au gandit sa angajeze un vultul care sa supravegheze activitatea clandestina a patrupedelor roscate. Norocosul angajat are sase luni si se numeste Cheyenne si a costat circa 10.000 de euro, noteaza Gandul.

8. Un iesean, de 59 de ani, din comuna Podu Iloaei detine un record negativ in materie de soferit: a reusit sa pice examenul pentru obtinerea permisului auto de 44 de ori. Numai in ultimii patru ani a ratat de 17 ori ocazia sa puna mana pe multdoritul permis. "Cuiul" pentru satean a fost examenul teoretic pe care nu a reusit niciodata sa il treaca, relateaza Cancan.

9. Un austriac a fost arestat pentru ca a inventat boli si diverse rani ca sa poata locui prin spitale in ultimii doi ani. Barbatul, care este somer de aproximativ 21 de ani, a avut o imaginatie atat de bogata, incat a putut sta in 93 de spitale incepand cu 2005. Povestile ipohondrului au costat sistemul de sanatate austriac circa 100.000 de euro, anunta Gandul.

10. Culmea luxului. Cea mai scumpa proprietate proaspat-construita din Marea Britanie a fost vanduta pentru suma de 35 de milioane de lire sterline miliardarului israelian Lev Leviev. In acesti bani sunt incluse usa de la intrare, blindata, un club de noapte, un cinematograf, o piscina interioara cu placi de faianta suflate cu aur, o sala de gimnastica, sauna, coafor si spa, scrie Gandul.