Sute de biciclisti goi au protestat impotriva traficului prea aglomerat.In jur de 200 de biciclisti au protestat in orasul englez Bristol impotriva traficului supraaglomerat. Ca sa atraga atentia. Cu totii s-au dezbracat de haine si de inhibitii si au marsaluit pe strazi, zambind in timp ce trecatorii ii filmau si fotografiau. In Bristol, pentru biciclisti a devenit aproape o traditie sa protesteze complet dezbracati, aratandu-si nemultumirea fata de traficul sufocat de automobile. "Cursa" prin oras s-a oprit cu un ￯popas￯ intr-un parc local, unde s-a incins o petrecere pe cinste cu dans salsa si alte distractii. In Marea Britanie, nuditatea a devenit foarte populara in ultimii ani, scrieClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

Exista gene de supraom? Expertii dezvaluie trei mutatii genetice care iti pot oferi abilitati extraordinare.Forta musculara extrem de dezvoltata: hipertrofia musculara este o conditie unde o gena care face ca o proteina numita miostatina sa aiba o mutatie. Proteina limiteaza cresterea si divizarea celulelor musculare. In aceasta conditie, insa, genele duc la oprirea functiei miostatinei, dand posibilitatea muschilor sa se dezvolte mai mult decat in mod obisnuit. Super-viteza: celulele fibrelor musculare care au timp scurt de contractie dau posibilitatea unei explozii de energie. Cercetatorii considera ca alfa-actinina, o proteina a celulelor muschilor scheletici ajuta la crearea sau stabilizarea fibrelor cu timp de contractie mic, aratadescopera.ro.

"E ok". Vine tornada, dar hai sa tundem iarba.ontinentul nord-american este anual lovit de tornade devastatoare care fac ravagii in localitatile din anumite regiuni din Canada si Statele Unite. O fotografie cu o astfel de furtuna a devenit insa virala pe retelele de socializare pentru ca in imagine, un barbat, foarte relaxat, isi tunde peluza, fara sa dea atentie tornadei. Sotia sa, Cecilia, i-a lamurit pe internauti ca partenerul sau era constient de venirea tornadei, dar "nu era deloc ingrijorat" pentru ca se afla la doi kilometri distanta. Era asadar, mult mai departe decat pare in imagine, precizeaza BBC, citat deClick.

In ce locuri parcheaza unii soferi? Te doare capul si te bufneste rasul.Numeroase imagini cu masini aflate in locuri in care nici nu ti-ai putea imagina, fac furori pe internet. Am atasat acestui text o galerie foto cu imagini in care sunt surprinse autovehicule in cele mai bizare situatii. Cum au ajuns masinile in acele locuri, e greu de imaginat. Unele dintre ele sunt parcate pe cladiri, altele au "strapuns" ziduri, in timp ce unele au ramas suspendate pe stalpi, informeazaEVZ.

Ultima fita, frate: ia banane tatuate.Nu pentru toata lumea bananele sunt de mancat! Artistul olandez Stephan Brusche are o pasiune mai putin obisnuita: sculpteaza si deseneaza in coaja fructelor. Rezultatul final: adevarate opere de arta. Si cum orice artist trebuie sa-si explice pasiunea pentru obiectul muncii, Brusche, din Rotterdam, a explicat intr-un interviu ca a ales bananele pentru ca pe coaja lor poate crea absolut orice. "Totul a inceput de la o fata zambitoare si apoi am ajuns la copii dupa tablourile lui Michelangelo Buonarroti (1475-1564). Expozitia mea e in lumea virtuala si capodoperele rezista doar cateva minute, pentru ca se innegreste coaja", a explicat el, potrivitClick.