1. Romanii ocupa locul doi in lume la marimea penisului. Potrivit unui studiu international, 'armasarii' la nivel global sunt francezii (16 cm), urmati de romani, care au in dotare penisuri ce masoara, in medie, 15,9 cm in stare erecta, scrie Libertatea. Barbatii cu cele mai mici organe sexuale sunt indienii si coreenii, ale caror 'barbatii' nu depasesc baremul de 10 cm. La 'frecventa', grecii sunt cei care fac sex cel mai des: 164 de ori pe an, in medie.

2. Picteaza cu sperma si sange contaminat cu HIV. Jordan Mckenzie si Robert Sherer sunt doi artisti care nu vor putea expune niciodata la Luvru sau Tate Gallery, creatiile lor fiind considerate de critici rodul unor minti bolnave.

Britanicul Jordan Mckenzie picteaza acum prin ejaculare. Cand vine vorba despre arta, si pictorul american Robert Sherer are niste gusturi mai speciale. Barbatul picteaza cu sange uman infestat cu HIV pentru a-i face pe oameni sa constientizeze cat de periculoasa este SIDA, scrie Cancan.

3. Barbatii din Germania sunt cei mai execrabili iubiti din lume, potrivit unui sondaj realizat pe 10.000 de femei care calatoresc. Acestia sunt considerati a fi cei mai egoisti parteneri in pat, scrie Romantica. Pe locul doi in acest clasament s-au pozitionat suedezii.

4. Un american cere despagubiri de 3.014.170.389.176.410 $ ! Nu, nu este o greseala, ne asigura Capital. Un american a cerut aceasta suma drept despagubiri pentru daunele suferite din cauza uraganului Katrina. Suma este nu numai uriasa si nejustificata, dar include mai multe elemente de aberatie economica. De exemplu, suma, chiar daca ar fi de trei ori mai mica, tot ar eclipsa de departe PIB-ul Statelor Unite in 2007, care a atins 13.200 de miliarde de dolari americani.

5. Un elev de 12 ani, injunghiat de un fost coleg dupa o cearta pe Messenger. O prietenie intre doi pusti, unul de 12 ani si celalalt de 13 ani, vecini in cartierul Micro 20, din Galati, a fost intrerupta de o cearta on line, pe Messenger, care a degenerat pâna la amenitari si injuraturi, scrie Gandul. Cei doi si-au adunat imediat gastile si au pornit la lupta.Din infruntarea celor doua tabere, a rezultat o victima, care s-a ales cu un cutit infipt in spate.

6. Orgie sexuala cu o minora orfana la biroul de inmatriculari auto din Botosani. Politistii incearca identificarea a patru angajati care ar fi intretinut relatii sexuale cu o fata de 16 ani chiar in biroul sefului lor, scrie Click.

7. Un blogger din China a fost batut pana la moarte! Comunitatea bloggerilor este in doliu, mai ales dupa ce autoritatile chineze au batut pana la moarte un barbat care posta regulat pe internet confruntarile dintre locuitorii unui oras chinez si inspectorii municipali, scrie CNN, scrie Romantica.

8. Prezentare de moda a calugarilor budisti la Tokyo. Sectele budiste sunt dispuse la aproape orice pentru a-i atrage pe tineri pe calea credintei. Calugarii au defilat pe podium, asa cum fac manechinele occidentale moderne, pentru a demonstra ca religia budista este inca atragatoare, scrie Gandul.

9. O pisica vorbeste limba chineza. O femeie din China sustine ca pisica ei poate vorbi. Lv (70 de ani) a descoperit ca Mimi stie limba chineza intr-o zi cand era singura acasa si cineva a strigat-o 'laolao' (bunica). De atunci, patrupedul a rostit si alte cuvinte, scrie Libertatea.

10. In timp ce Andreea creste copilul si face cumparaturi, Banica jr. merge la sprituri. El a stat cu actorul Razvan Vasilescu mai bine de trei ore intr-un bistro asa, ca intre baieti, fara nici un fel de griji, dezvaluie Click. si asta in timp ce "zana", in putinul timp pe care i-l lasa Ana Violeta la dispozitie, alearga si pana la serviciu, si la cumparaturi.