O tanara din Scotia a avut nunta visurilor ei cu numai 1000 lire, chiar daca a avut 100 de invitati. Cum a reusit. Daca multe femei viseaza la o nunta exclusivista si nu le pasa de bugetul alocat, o mireasa din Scotia si-a propus sa nu chestuiasca mai mult de 1000 lire.Emilyrose Fitzpatrick, in varsta de 29 de ani, este originara din Scotia si si-a propus sa nu aloce un buget consistent pentru cea mai importanta zi din viata sa. Astfel, tanara a decis sa imbrace o rochie alba lunga care a constat-o in jur de 60 de lire. Cat despre petrecere, au ales un local, unde pe mancare, bautura si muzica mirii au dat 590 de lire, iar in pret a fost inclusa si o camera unde si-au petrecut noaptea nuntii. Pretul este unul foarte mic, intrucat cei doi au avut 100 de invitati la nunta. Mireasa marturiseste ca 200 de lire au costat-o fotografiile de nunta, alte 50 de lire aranjamentele florale, 30 de lire tortul miresei, iar 70 de lire verighetele, scrie Stirile ProTV.

Un barbat a ramas blocat intr-un bancomat. Cum a reusit sa iasa. Un barbat a ramas blocat aproximativ doua ore intr-un bancomat, dupa ce a ramas prins in spatiul extrem de ingust in timp ce incerca sa schimbe o incuietoare electronica. El a reusit sa iasa dupa ce a bagat biletele cu numarul sefului sau prin fanta care elibera chitantele.Politistii din orasul Corpus Christi, din statul american Texas, au avut de-a face cu o situatie cu totul nemaiintalnita. Ei l-au scos pe un angajat care se ocupa de mentenanta bancomatelor dupa ce a ramas blocat intr-un bancomat din oras. Barbatul si-a lasat telefonul in masina, asa ca a trebuit sa fie inventiv pentru a scapa din spatiul extrem de mic. "Si-a lasat telefonul in masina si a mers sa instaleze o noua incuietoare la usa, dar a ramas blocat in spatiul unde era bancomatul", a spus Richard Olden, unul dintre politistii care au intervenit in acest caz. Intre timp, unii localnici au folosit bancomatul doar ca, pe langa bani, primeau si biletele cu mesajul: "Ajutor, va rog. Am ramas blocat inauntru si nu am telefon. Sunati-l pe seful meu". Ei au crezut ca e o gluma, asa ca au sunat la politie, anunta Digi 24.

Un aradean si-a dat in judecata vecina pentru ca refuza sa-i fie amanta. Un barbat din Arad si-a dat in judecata o vecina dintr-un motiv nemaintalnit pana acum: femeia ii refuza avansurile si nu voia sa-i devina amanta. Mai mult, aradeanul le-a cerut magistratilor sa o convinga pe vecina lui sa faca "marele pas" cu el. Satul sa tot fie respins de vecina lui, un aradean a mers cu drama in instanta. A dat-o in judecata pe femeie pentru ca ii refuza incontinuu avansurile si le-a cerut magistratilor sa o oblige pe aceasta sa-i devina amanta. Barbatul le-a explicat judecatorilor ca se simte torturat psihic ori de cate ori vecina lui de 23 de ani ii refuza avansurile. "Erau singuri. Statea pe patul din bucatarie si se uita la televizorul paratei. Parata venise din camera alaturata . (...) Se pensa in oglinda, se ruja si ii vorbea provocator reclamantului asezandu-se in fata acestuia, uzand de expresii pornografice", a povestit judecatorul. Barbatul a crezut ca vecina i-a raspuns avansurilor, motiv pentru care a mers mai departe si a atins-o in zona intima, noteaza Libertatea.

Voia sa profite de inocenta unei copile, insa politistii britanici l-au facut sa cada in genunchi. Un tanar de 24 de ani le-a cazut in genunchi politistilor britanici atunci cand acestia au incercat sa-l aresteze.Praju Prasad, in varsta de 24 de ani, planuia sa se intalneasca cu o copila de numai 12 ani, dupa ce crezuse ca a cucerit-o prin intermediul retelelor de socializare. Ceea ce nu stia barbatul este ca fetita cu care el se conversa era in realitate o femeie care opera sub acoperire. Praju a purtat mai multe conversatii cu presupusa fetita de 12 ani. Surpriza barbatului a fost spulberata de venirea fortelor de ordine, care au dispus imediat incatusara barbatului. Moment in care acesta este surprins in timp ce ii implora in genunchi sa-l ierte. Politistii nu se lasa induplecati si ii repeta barbatului: "Esti aici pentru a intretine relatii intime cu o fata de 12 ani", in replica Praju el raspunde: "Va rog sa ma lasati in pace. Va rog, va implor. Va rog, va implor!", relateaza Stirile ProTV.

A ramas fara chiloti in timp ce "calarea" un taur electric. Costumul de baie i-a dat mari batai de cap unei turiste care a incercat sa calareasca un taur electric. Cineva a filmat totul si a urcat clipul pe site-urile de socializare, spre bucuria internautilor care s-au distrat copios. Dar si mai tare s-a distrat tanara care a ramas in "pasarica" goala. Blonda cu trup de model si un costum de baie extrem de minuscul s-a urcat pe taur sub privirile turistilor curiosi din jur. Nu doar ca a oferit un spectacol privitorilor cu sanii care se zbenguiau fara incetare, dar la un moment i s-a desfacut slipul si a ramas in fundul gol. Tanara a inceput sa rada cu pofta si a incercat, fara succes insa, sa-si prinda slipul la loc. Cand a vazut ca nu reuseste a sarit de pe taur, scrie Click.