Superstitii in luna septembrie. Iata ce trebuie sa faci ca sa ai noroc tot anul. Denumirea populara a lui Septembrie este Rapciune sau Vinitel, adica luna vinului, caci incepe culesul si stoarcerea strugurilor pentru vin. Legat de acest sezon denumit primavara iernii exista o serie de traditii si superstitii care merita cunoscute de publicul larg, scrie RTV.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Asta chiar ca-i de mirare: porcul a-nvatat sa zboare! Uite ca am trait sa o vedem si pe asta! Un fermier din Shenyang, provincia Liaoning, se lauda ca are in ograda cei mai fericiti porci din lume. Si asta nu doar pentru ca ii hraneste cu legume proaspete adunate in fiecare dimineata de pe camp, ci pentru ca le-a amenajat o trambulina pentru sarituri in piscina, aflam din Click.

E incredibil ce a gasit un baiat in interiorul unei pungi de chips-uri! Ai sanse mai mari sa castigi la loto decat sa ti se intample asa ceva. Uneori iti trebuie un gram serios de noroc pentru a nimeri lucruri iesite din comun, precum cel de mai jos.Chipsurile reprezinta o gustare la care multi dintre noi apeleaza, fie intre mese, fie la intalnirile cu prietenii, fie pur si simplu pentru a ne potoli foamea. Continuarea pe KanalD.ro.

Au vanat un aligator de 4 metri si l-au eviscerat. Ce au gasit in interior. Localnicii unui sat din Brazilia au gasit ramasitele unui barbat disparut de 3 saptamani in interiorul unui aligator de aproape 4 metri lungime. Adilson de Oliveira, de 47 de ani, a disparut pe 28 iulie in timp ce se afla la pescuit cu mai multi colegi de munca pe malul raului Javae. Integral pe StirileProTv.ro.

Si-a dorit intotdeauna ca pielea ei sa fie neagra asa ca a stat saptamani intregi in solar si si-a injectat melanina pana a ajuns sa arate asa! Transformarea e cutremuratoare, uite cum arata fata asta inainte. Martina Big este un fotomodel din Germania care a starnit controverse pe plan local cu decizia ei de a-si schimba culoarea pielii. Amanunte pe KanalD.ro.