Cel mai mare asteroid observat de NASA va trece prin apropierea Pamantului peste noua zile. Dupa spectaculoasa eclipsa totala de Soare, un alt fenomen astronomic important va avea loc la inceputul lunii septembrie. Asteroidul Florence va trece pe langa Pamant la o distanta de aproximativ 7 milioane de kilometri. Asteroidul Florence are o latime de peste 4 kilometri, fiind cel mai mare asteroid urmarit de catre Jet Propulsion Laboratory din cadrul NASA, relateaza AL, citat de descopera.ro.

PanoramaFoto: Colaj foto

Elon Musk a publicat prima fotografie oficiala a costumului spatial SpaceX. Elon Musk se tine de treaba, ca intotdeauna, iar cea mai noua informatie despre lucrurile cu care se ocupa antreprenorul vine chiar de pe contul sau de Instagram. Acesta a postat o imagine cu costumul spatial SpaceX pe contul sau de pe retea, afirmand ca in urmatoarele zile vom primi si mai multe detalii despre acesta, potrivit Playtech.ro.

Agentia de stiri Yonhap a introdus un ''reporter robot'' care scrie stiri sportive din Premier League. Agentia Yonhap a introdus un sistem automat pentru producerea de stiri despre meciurile de fotbal din Premier League. Software-ul Soccerbot a fost lansat saptamana trecuta de principalul serviciu de stiri din Coreea de Sud si are la baza un algoritm ce imita modul in care scriu jurnalistii umani, potrivit Agerpres.

Un pui de koala, alb, s-a nascut la o gradina zoologica din Australia. O gradina zoologica din Australia se poate mandri cu un exemplar rar de pui koala de culoare alba. Specialistii Gradinii Zoologice din Queensland sustin ca blana alba a puiului de koala nu este cauzata de albinism si sunt de parere ca puiul a mostenit o gena recesiva de la mama lui, noteaza jurnalistii de la BBC citati de stirileprotv.ro.

Peste 1.000 de roboti au doborat un record mondial. Inginerii din Guangzhou au adunat 1.000 de roboti pe care i-au programat sa danseze simultan. In fata Guangzhou Baiyun International Convention Centre, micii roboti denumiti Dobi si-au intins bratele si s-au miscat simultan in timpul unui spectacol impresionant. In total 1.060 de roboti Dobi au realizat un spectacol incredibil ce a intrat in Cartea Recordurilor pentru dansul simultan realizat de cel mai mare numar de roboti, informeaza Daily Mail, citat de descopera.ro.

O noua aplicatie iti forteaza copilul sa-ti raspunda la mesaje. Un parinte suparat pe copilul sau adolescent a creat o aplicatie de chat prin care poti obliga persoana de la capatul firului sa-ti raspunda la mesaje.Mecanismul de fortare vine din faptul ca notificarea pentru un mesaj nou nu poate fi ignorata. Practic, nu mai poti intra in telefon si nu poti sari de la o aplicatie la alta pana cand nu redactezi cateva cuvinte persoanei de la capatul firului, potrivit Playtech.ro.