Un cuplu de americani este convins ca pe ecografia bebelusului lor apare si chipul lui Iisus.Viitorii parinti au fost cel putini suprinsi cand s-au uitat la "poza" si spun ca, desi nu sunt foarte religiosi, au asociat imaginea din stanga pozei cu chipul Mantuitorului. "Cand l-am vazut, am plans, nu-mi venea sa cred", adauga tatal. Mai ales ca primii doi copii au suferit, fiecare, probleme de sanatate la nastere. Copila cuplului se prezinta extrem de bine, i-au asigurat medicii. Iar parintii cred ca imaginea de pe ecografie este un semn divin ca nasterea va decurge bine si ca fetita lor va fi sanatoasa, potrivitStirile ProTV.

Faze tariFoto: Colaj foto

Doua pisici au mostenit o avere dupa ce stapana lor a murit. Doua pisici din Statele Unite ale Americii s-au realizat pe viata. Cele doua nu au decat se se bucure de cumparaturi dupa ce stapana lor s-a asigurat ca vor trai bine si dupa moartea sa, Troy si Tiger primind 300.000 de dolari. O scriitoare din SUA si-a trecut in testament si cele doua pisici pe care le avea. Ellen Frey-Wouters a strans pe durata vietii sale 3 milioane de dolari, pisicile primind din aceasta suma fabuloasa 300.000 de dolari. Femeia era vaduva si nici nu avea copii, iar pana acum este neclar unde a ajuns restul averii sale, noteazaClick.

A aparut primul robot care poate oficia inmormantari. Cei care sperau ca preotii sau calugarii sunt imuni la avansurile tehnologice, vor fi speriati sa afle ca tocmai a aparut un robot care poate oficia inmormantari. Robotul Pepper al celor de la SoftBank a fost reprogramat pentru a efectua o inmormantare respectand traditiile budiste. Folosind o voce robotica sintetizata, creatia modificata canta toate elementele pe care le-ar fi parcurs in mod uzual un calugar budist. Vocea sa electronica este acompaniata de cantatul la tobe, un gest specific traditiilor din zona, informeazaPlaytech.

Hai la scoala de sirene. Povestea "Mica Sirena" a fost scrisa de Hans Christian Andersen in 1836, insa continua sa-i fascineze pe multi. Si pentru ca sunt unii care vor sa-si dezvolte abilitatile de fiinte marine, la 19 august s-a deschis prima Scoala de Sirene din lume. Prima lectie de la scoala Mayim Mermaid Academy, din Bournemouth, Marea Britanie, este cea de istorie. Astfel, elevii inscrisi la cursurile care dureaza doua saptamani afla ca vechea zeita asiriana Atargatis este prima sirena atestata cultural. Si la fel ca Ea, zeita babiloniana a marilor, sirena-zeita cerea jertfe umane din partea marinarilor in jurul anului 4.000 i. Hr., scrieClick.

Un nou dispozitiv realizat din hartie poate diagnostica o serie importanta de boli. Noul dispozitiv, realizat de cercetatorii de la Universitatea Purdue, identifica bolile prin realizarea de analize electrochimice, fiind alimentat doar de atingerea utilizatorului. Rezultatele testului pot fi citite si de cei fara pregatire, folosind o combinatie de culori. Ramses V. Martinez, profesor asistent la Universitatea Purdue si membru al echipei de cercetare, sustine ca "il poti considera ca pe un laborator portabil care este realizat numai din hartie, ieftin si poate fi incinerat atunci cand devine inutilizabil. Speram ca aceste dispozitive vor ajuta persoanele nepregatite din sate si baze militare pentru a-si face analizele fara sa fie nevoie de electricitate", conformDescopera.