A spus ca a fost violata de 15 barbati si a fost condamnata la 10 ani de inchisoare. Ce au descoperit de fapt anchetatorii. O britanica a fost condamnata la zece ani de inchisoare, dupa ce a sustinut ca a fost abuzata sexual si violata de 15 barbati. Investigatiile privind reclamatiile ei au costat aproximativ 900.000 de lire, iar apoi a iesit la iveala ca tanara in varsta de 25 de ani a mintit. .Jemma Beale a sustinut ca a fost abuzata sexual de sase barbati si violata de alti noua, in patru atacuri diferite, de-a lungul a trei ani. Unul dintre ei a ajuns in spatele gratiilor, iar altul a fugit din tara. Toti cei acuzati ca au agresat-o sunt barbati de nationalitate straina. Ancheta in acest caz a scos la iveala faptul ca femeia a mintit. Ea nu fusese agresata deloc, asa ca a ajuns in fata instantei pentru ca a formulat aceste acuzatii false. Dupa un proces care a durat cateva saptamani, femeia a fost gasita vinovata de sperjur si de pervertirea cursului justitiei, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Femeia generata pe computer care a devenit o celebritate pe Instagram. Miquela Sousa este o femeie generata pe computer care a devenit o celebritate pe Instagram. @LilMiquela se comporta ca o vedeta obisnuita de pe reteaua de socializare. Merge la petreceri in orasul ei, publica selfie-uri, promoveaza haine, cosmetice si se straduieste sa creeze iluzia unei vieti perfecte. Contul a aparut anul trecut, iar acum are 258.000 de fani. Nu se stie deocamdata cine l-a creat si cu ce scop. S-a avansat teoria ca este creatia lui Nicole Ruggiero, o artista digitala care a fost una dintre primele persoane care au lasat un comentariu pe contul @LilMiquela. Totusi, Miquela insista ca acest lucru nu este adevarat. Si Ruggiero a negat, noteaza Go4It.

O calugarita din Polonia face senzatie cu stilul indraznet de mers pe bicicleta. Maica Leopolda a fost filmata in timp ce gonea cu peste 60 km la ora pe marginea unei sosele din Spania, unde era in pelerinaj. Calugarita, amatoare de adrenalina, recunoaste ca s-a temut de cateva ori pentru viata ei. Calugarita Leopolda se afla in timpul unui pelerinaj catre Santiago de Compostela. Surprins de viteza maicutei, cineva a filmat-o dintr-o masina. Maica Leopolda a adoptat si o postur[ speciala ca sa poata merge cat mai repede. Maica Leopolda: Am avut mereu note mici la stiinta. Dar stiam regula fizicii potrivit careia prinzi viteza daca reduci rezistenta la aer, asa ca am pus-o in practica. Imaginile au fost postate pe internet si au transformat-o pe calugarita Leopolda, dar si pe celelalte maici pe bicicleta care o insoteau, in veritabile vedete in Spania, unde au fost filmate, dar si la ele in tara, anunta Stirile ProTV.

Vergeturile si celulita ii aduc sume frumoase. Mamica asta isi vinde pozele. Nu multe sunt femeile care se simt bine in pielea si corpul lor si nu multe sunt cele care isi expun kilogramele in plus sau vergeturile. Ei bine, aceasta femeie nu are nicio problema cu faptul ca dimensiunile sale nu sunt tocmai cele standard si nici cu faptul ca are vergeturi si celulita, dimpotriva, aceasta este extem de mandra cu corpul ei, de pe urma caruia castiga bani frumosi. Summers VonHesse, mama a doi copii, traieste mai mult decat decent din pozele pe care lu publica pe site-uri cu corpul sau transformat dupa cele doua nasteri. Blonda este cu adevarat mandra de corpul ei si de "defectele" lui, de pe urma carora castiga bani frumosi. Tanara in varsta de 30 de ani castiga sume frumoase de pe urma vergeturilor sale. Femeia nu-si ascunde semnele ramase pe corpul ei dupa cele doua sarcini, ci si le expune fara nicio problema, acest lucru aducandu-i si banii, relateaza Click.

NASA va incerca sa obtina oxigen din atmosfera lui Marte in demersul de a coloniza planeta. Orice plan de explorare a Planetei Rosii include si supravietuirea pe aceasta. De aceea NASA va incerca, cu ajutorul roverului Mars 2020, sa obtina oxigen printr-un procedeu revolutionar. Perspectiva de lansare a unei misiuni umane pe Marte este deja o chestiune de prezent, sau cel putin planurile pentru aceasta se desfasoara in prezent si va avea loc probabil in aceasta prima jumatate a secolului XXI. In acest sens, Robert Lightfoot Jr., oficial NASA, a precizat ca o misiune umana pe Marte necesita pasi mici. "Incercam sa fim siguri ca vom face atat o misiune de explorare, cat si una stiintifica", mentioneaza acesta. Altfel spus, ajungerea pe Planeta Rosie nu este suficienta, misiunea umana va trebui sa aiba si un scop stiintific. Mai mult decat atat, NASA doreste infiintarea unei colonii. Un pas important este de a putea obtine oxigen. "Urmatorul rover care va ajunge pe Marte, Mars 2020, va efectua un experiment in care vom incerca sa generam oxigen din atmosfera planetei", a adaugat oficialul, potrivit descopera.ro.