S-a casatorit cu milionar fara dinti si cu 25 de ani mai in varsta. A avut insa o surpriza. Un fermier francez bogat, devenit faimos dupa ce s-a insurat cu o frumoasa experta imobiliara din Paris, a eliminat-o pe aceasta din testament cu putin timp inainte sa moara. Continuarea pe Realitatea.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Au existat doi ani de noapte continua pe Pamant. Cercetatorii au gasit explicatia fenomenului. Cand au fost doi ani de noapte continua, pe Planeta Pamant. Asteroidul care, in urma cu 66 de milioane de ani, a exterminat dinozaurii, la impactul cu Terra, a aruncat in atmosfera o cantitate enorma de detritus, scrie Libertatea.

Ai fi de acord cu asa ceva? Robotul care poate tine slujbe de inmormantare. ei care sperau ca preotii sau calugarii sunt imuni la avansurile tehnologice, vor fi speriati sa afle ca tocmai a aparut un robot care poate oficia inmormantari. Amanunte in Click.

Socrii au intrat peste nora in dormitor. Teribil! I-au aflat marele secret. Femeia era goala si... O femeie de 27 de ani locuia impreuna cu sotul ei in aceeasi casa cu socrii. Intr-o zi, pe cand credea ca n-o poate deranja nimeni, tanara si-a adus amantul acasa. Cei doi au intretinut relatii sexuale chiar in patul matrimonial. Din pacate pentru femeie, socrii s-au intors mai devreme de la tara. Continuarea pe Realitatea.net.

Nota de plata a unor clienti i-a schimbat viata unei chelnerite. O chelnerita din New Jersey a avut parte de o surpriza dupa ce a servit un cuplu, care a luat cina in localul unde ea lucreaza. Brianna Siegel, in varsta de 21 de ani, a primit un plic din partea unor clienti, a caror cina a costat 20 de dolari. Singura rugaminte a cuplului a fost sa-l deschida atunci cand va ajunge acasa. Integral pe StirileProTv.ro.