Fita maxima! Machiaj pentru limba. Ultima moda in materie de machiaj de seara include un artificiu neobisnuit: limba cu sclipici. Si cand organul vorbirii e atat de spectaculos, parca iti vine greu sa stai cu limba in gura. Sclipiciul nu e comestibil si se raspandeste rapid inclusiv printre dinti, potrivit Click!

Faze tariFoto: Colaj foto

Orasul unde localnicii arunca cu oua in turisti. Turismul aduce numeroase beneficii unui oras, insa nu toti localnicii sunt multumiti de numarul tot mai mare de straini ce invadeaza strazile cartierelor si le afecteaza modul de viata. Unii spanioli devin din ce in ce mai ostili cu turistii pe care-i vad mai degraba ca o povara decat ca un boom economic, potrivit descopera.ro.

Un copil din China a uimit audienta TV din Australia rezolvand trei cuburi Rubik simultan. Un baiat genial din China i-a lasat cu gura cascata pe spectatorii unui post de televiziune din Australia dupa ce a reusit sa rezolve, duminica, trei cuburi Rubik simultan, folosindu-se atat de maini cat si de picioare. Baiatul si-a inceput evolutia rezolvand un singur cub Rubik in mai putin de 12 secunde, legat la ochi, scrie Agerpres.

NASA scoate la iveala detalii fascinante despre piticele cenusii, ''stelele esuate'' care reprezinta un mister al astronomiei. NASA a observat aspecte noi cu privire la vremea de pe piticele cenusii, oferind indicii despre enigmele acestor corpuri ceresti. Noile fenomene atmosferice ale "stelelor esuate" au putut fi observate cu ajutorul unui nou model, relateaza descopera.ro.

Numele unei strazi inspirat din ''Game of Thrones'', schimbat in urma unei reclamatii. Un dezvoltator imobiliar din statul australian Victoria a fost obligat sa schimbe numele unei strazi, inspirat din celebrul serial de televiziune ''Game of Thrones'', ca urmare a unei plangeri. ''Ii deranjeaza ca face referinta la incest'', a declarat Smith pentru ziarul local Geelong Advertiser. ''E un serial de fictiune'', a adaugat acesta, scrie Digi24.

Un barbat din Australia cu un picior amputat a traversat Canalul Manecii. Un barbat din Australia a depasit luni toate obstacolele devenind una dintre cele sase persoane cu membre amputate din istorie care au reusit sa incheie cu bine istovitoarea traversare inot a Canalului Manecii. Michael Powell, in varsta de 55 de ani, din localitatea Brisbane situata in statul australian Queensland, si-a pierdut o parte din piciorul stang intr-un accident de tractor pe cand avea doar patru ani, anunta Agerpres.