Un canadian a rezistat mai bine de o ora acoperit de albine. Un nou record de GUINNESS BOOK a fost stabilit la Toronto. Si sunt imagini care merita sa fie vazute! Un apicultor de la o ferma din Ontario a rezistat 61 de minute acoperit de un roi de albine. Asta inseamna ca a depasit precedentul record cu 8 minute. Regina stupului, inchisa intr-o cutiuta pe care temerarul a purtat-o la gat, ca pe un medalion, a atras roiul de albine. Asa se explica de ce miile de insecte l-au acoperit si au ramas pe capul lui si pe partea superioara a corpului. Apicultorul spune ca nu i-e frica sa se lase invelit de albine, scrie Stirile ProTV.

Faze TariFoto: Colaj foto

Pasionatii de nudism au la dispozitie un parc doar pentru ei in Paris. Pasionatii de nudism au de acum un parc la dispozitie doar pentru ei, in Paris. Mai precis, parcul Bois de Vincennes este dedicat celor care vor sa renunte la toate hainele, dupa ce administratia parcurilor a decis sa le dedice acestora o zona speciala. "Crearea unui spatiu in Bois de Vincennes unde practica nudismului sa fie autorizta este parte a viziunii noastre deschise asupra spatiului public parizian", a declarat adjuncta departamentului pentru spatiile verzi din cadrul primariei Paris. Spatiul care se vrea a fi un experiment a fost deschis deja, urmand sa ramana asa pana pe 15 octombrie, in intervalul orar 8.00-19.30. Totodata, in zona vor fi puse semne prin care vizitatorii vor fi atentionati ca se afla intr-o zona rezervata celor pasionati de nudism, noteaza Libertatea.

De aici iti iei nevasta cu telecomanda. Nebunie maxima la Hong Kong! Mii de barbati din toata Asia au venit la centrul expozitional pentru a vedea, pipai si mirosi ultimele inventii in materie de papusi sexuale. Preturile jucariilor pentru adulti pleaca de la 6.000 de dolari si pot ajunge la 100.000 de dolari. Costa cat o masina, iar "revizia" este exorbitanta! Cu toate astea, in Japonia se vand anual peste 2.000 de robotele sexuale de diferite dimensiuni, texturi si cu optiuni cibernetice variate. Drept dovada, mii de barbati au luat cu asalt Asian Adult Expo din Hong Kong, unii dintre ei venind inclusiv cu iubitele sau sotiile. Si nu au plecat cu mana goala, pentru ca "nevestele cu telecomanda" sunt la mare cautare. Producatorii le oferea piese de schimb: de la guri, expresii faciale, membre, pana la capete si sisteme audio ce pot fi montate la incheieturi. Cel mai mare salon de jucarii sexuale le permite asiaticilor cu dare de mana sa realizeze clone cibernetice ale iubitelor sau nevestelor. In functie de cat sunt dispusi sa investeasca, robotelul poate fi dotat cu o inteligenta artificiala capabila sa interactioneze si sa memoreze obiceiurile barbatului care le foloseste, relateaza Click.

Un pui de leu salvat dintr-o masina abandonata si-a facut un prieten special la gradina zoologica. Cesur a fost descoperit abandonat intr-o masina, in timpul unui control, la un punct de securitate, in districtul Cizre din provincia Sirnak. Acesta a fost dus la gradina zoologica din Gaziantep, Turcia, unde si-a facut un prieten special: cimpanzeul Can. Oficiali din cadrul Wildlife Protection Departmentau au declarat ca Cesur avea o luna cand a fost salvat. Si se afla intr-o stare deloc buna. Au fost nevoiti sa-l hraneasca cu un tip special de lapte, fara lactoza, pentru a se recupera. Il hranim de opt ori pe zi, spun acestia, potrivit descopera.ro.

Patru mexicani au ramas blocati intr-o brutarie, asa ca au decis sa faca paini pentru victimele uraganului Harvey. Patru brutari mexicani au ramas blocati timp de doua zile la locul de munca, din cauza uraganului Harvey. In loc sa stea degeaba, ei s-au gandit sa ajute victimele fenomenului meteo extrem si sa faca paine pentru acestea. Angajatii brutariei El Bolillo Bakeri din Houston au folosit aproape 2.000 de kilograme de faina pentru a face paine si pan dulce, un desert mexican cu aluat, timp de doua zile, in perioada in care au fost blocati in interior. Ei au decis sa se puna pe treaba, dupa ce au realizat ca nu pot iesi din brutarie din cauza nivelului ridicat de apa de pe strazi. Pentru a nu se gandi la familiile lor, ei au inceput sa pregateasca aluatul. Au copt toata noaptea si toata ziua pentru a-si duce planul la final, avand si norocul ca brutaria sa nu fie grav afectata de uragan, anunta Libertatea.