1. Un barbat a reclamat o marca celebra de prezervative pe motiv ca ambalajul se desface foarte greu. Astfel, pana amorezul reuseste, intr-un final, sa scoata "produsul" din folie, ii scade erectia, scrie Cancan.

2. Cristofor Columb s-a aflat la originile răspândirii sifilisului în Europa, aducând din Lumea Nouă tulpini de treponeme, bacterii din familia cărora provin şi cele ce declanşează temuta boală venerică, considera Gandul.

3. Shogun, câinele Mariei Băsescu, sotia presedintelui este plimbat în lesă de agenţi de la Serviciul de Pază şi Protecţie, afirma Click.

4. Nicoleta Luciu a declarat recent ca si-ar dori nu mai putin de zece copii. Numai ca muzica si actoria ii ocupa in aceasta perioada tot timpul, asa ca vedeta nu crede ca-si va vedea visul implinit prea curand, informeaza Gardianul.

5. Preşedintele rus Vladimir Putin ar fi grav bolnav, situaţie pe care Kremlinul nu întotdeauna reuşeşte s-o ascundă, transmite Gandul.

6. Serialul a inregistrat o audienta record de 83 de milioane de telespectatori pe 21 martie 1980 cand a fost difuzat episodul “Cine l-a impuscat pe J.R. ?”, noteaza Romantica.

7. Oficialii Guinness Book of Records o vor pe Mirela Ghita in celebra Carte, dupa ce au aflat ca a realizat un rebus in numai 24 de secunde, afirma Cancan.

8. Cel mai important eveniment sportiv din Statele Unite ale Americii, „Super Bowl”, care se va desfăşura în luna februarie, va fi protejat de eventualele acte teroriste cu ajutorul câinilor special antrenaţi pentru depistarea explozibilului, scrie Atac.

9. Autorităţile veneţiene au hotărât că e necesară instalarea de camere pe canalele inundate ale oraşului pentru a-i putea prinde şi amenda pe vitezomanii care conduc bărci, relateaza Click.

10. Orasul Oymyakon din Rusia este cel mai inghetat loc de pe Pamant. Aici temparaturile medii sunt de -50 de grade Celsius, sustine Cancan.