Un german si-a doborat propriul record mondial la carat halbe de bere. Un nou record mondial la carat halbe de bere a fost stabilit in sud-estul Germaniei, informeaza Reuters. In Bavaria, care gazduieste, de asemenea, Oktoberfest, cel mai mare festival la mondial dedicat berii, Oliver Strumpfel a luat in brate duminica 31 de halbe de bere stivuite pe doua randuri, a mers cu ele 40 de metri, apoi le-a asezat jos. Doua dintre acestea au cazut insa in ultimul minut, astfel ca recordul a fost stabilit la 29 de halbe sau la peste 69 de kilograme de bere si sticla, spune Agerpres.

faze tariFoto: Colaj foto

Cum se fabrica berea cu bacterii vaginale! Producatorul a dezvaluit secretul. Multi au auzit de ea, dar putini s-au incumetat sa o guste. Berea Yoni este obtinuta prin fermentatie cu ajutorul bacteriilor vaginale. Producatorul acestui produs neobisnuit a dezvaluit cum realizeaza aceasta bere. Creatorul acestei beri, care a dorit sa introduca in produsul sau "esenta feminitatii", a dezvaluit cateva secrete despre noul brand, potrivit Click.

Mancare mai putin obisnuita pentru un barbat din India: acesta se hraneste cu energie electrica. Un barbat in varsta de 42 de ani din India, Naresh Kumar, sustine ca se hraneste cu energie electrica atunci cand ii este foame. El a descoperit cu totul intamplator acest dar neobisnuit, intr-o zi cand se afla la locul de munca si a atins din greseala un cablu de inalta tensiune, insa nu i s-a intamplat absolut nimic, scrie Rador. Indianul a decis atunci sa-si incerce fortele supranaturale, apucand cu mainile goale mai multe fire electrice si realizand ca ar putea folosi curentul in locul unei alimentatii normale, potrivit Descopera.ro.

Nicaraguanii au mancat un tort de 181 de kg reprezentand cel mai inalt vulcan al tarii. Mii de persoane au mancat in acest sfarsit de saptamana din tortul de 181,81 de kilograme reprezentand vulcanul San Cristobal, cel mai inalt din Nicaragua, situat in provincia Chinandega, din nord-vestul tarii, relateaza EFE. Nicaraguanii s-au imbulzit pe strada unde a fost expus tortul monumental pentru a admira replica vulcanului si a gusta o feliuta. Tortul - "queque", cum este denumit in Nicaragua - a fost cel mai mare realizat vreodata in tara, potrivit Agerpres.

O familie din Anglia a dat peste un piton in baie. Cum au reactionat. Un baiat de 5 ani din Southend, Marea Britanie, a avut socul vietii sale cand a mers la baie. Copilul a ridicat capacul de la WC si a dat in interior peste un piton regal lung de aproape un metru. "Era terifiat", a relatat mama sa, Laura Cowell, pentru BBC, "cand mi-a spus nu mi-a venit sa cred, am iesit imediat din casa". Femeia spune ca toaleta era infundata de cateva zile si apa nu se scurgea bine. Speriata, a revenit in baie, a ridicat capacul cu coada maturii si a vazut si ea reptila, apoi a sunat la un magazin de animale din zona, potrivit Stirile ProTv.