Romanii sunt cei mai certareti vecini din Europa. Jumatate dintre europeni se cearta cu vecinii din diverse motive, in cazul romanilor principalele cauze fiind zgomotul, produs de copii sau petreceri, si mirosurile provenite de la gatit, potrivit unui studiu realizat de E.ON si Kantar EMNID. Cel mai des intalnit motiv de cearta, cu o marja mare si indiferent de care dintre tarile europene este vorba, este zgomotul produs de copii, petreceri sau de muzica data la maximum, informeaza Ziarul Financiar, citat de Descopera.

Faze tariFoto: Colaj foto

Oul inteligent te scapa de grija telecomenzilor pierdute prin casa. Aico Technologies vrea sa-ti transforme casa cu ajutorul unui simplu ou. N-am intrebat daca se vinde la pachet cu micul cuib de la stand, sau daca de asta ar trebui sa te ocupi tu, dar am aflat ce stie sa faca oul inteligent, sau Smart Egg, daca folosim numele original. Scopul lui Smart Egg este sa te ajute sa scapi de grija telecomenzilor, fie ca e vorba de cea de la televizor, de la aerul conditionat sau de la sistemul audio, potrivit Playtech.

Bunicul de 70 de ani a vaslit peste Atlantic. Polonezul Aleksander Doba, de 70 de ani, a uluit intreaga planeta. El a plecat la 17 mai din portul Barnegat, din New Jersey, SUA si a vaslit 6.680 de kilometri pentru a ajunge pe batranul Continent. Ieri, ambarcatiunea lui a atins coastele Frantei, aruncand ancora in Conqur, langa Brest, regiunea Bretania. Doba a vrut sa realizeze aceasta performanta incredibila inca din 2016, dar a fost nevoit sa renunte din cauza valurilor si a curentilor extrem de puternici. El a vaslit 111 zile si a fost monitorizat prin GPS, scrie Click.

''Utopia Sociala'' exista. In acest oras nu exista politie, somaj, iar casele sunt gratuite pentru toti locuitorii. Orasul unde nu exista politie, somaj, iar casele sunt gratuite pentru toti locuitorii este descris ca fiind o "utopie socialista", insa care pare prea fantezist pentru a fi adevarat. Un oras fara politie, fara criminalitate, foarte putin somaj si unde locuitorii au liberatea de a-si construi unde vor casele pare o urba desprinsa din romanele science-fiction. Marinaleda, se afla la cativa kilometri de Sevilia, Spania si acolo locuiesc in jur de 2750 de persoane, conform Descopera.

Noua pianina inteligenta de la Yamaha te invata sa canti. Cei de la Yamaha s-au prezentat la IFA 2017 cu o pianina inteligenta ce faciliteaza procesul de invatare pentru cei care vor sa cante fara cunostinte muzicale. Clasificate ca piane inteligente, aceste jucarii muzicale pentru secolul 21 suna foarte bine si fac parte din familia de gadgeturi smart a companiei intitulata Clavinova. Acestea folosesc LED-uri deasupra clapelor si un iDevice pentru a te ajuta sa inveti sa canti, chiar daca nu ai foarte multe notiuni de teorie muzicala, noteaza Playtech.