Motivul impresionant pentru care un barbat a purat acelasi tricou timp de 20 de ani. O tanara din Japonia a aflat, din intamplare,motivul pentru care tatal sau a purtat acelasi tricou pentru mai bine de 20 de ani. Povestea din spatele obiectului de vestimentatie este una emotionanta si a avut parte de reactii pozitive din partea internautilor. Potrivit Daily Mail, femeia de 24 de ani facea curatenie in casa bunicului sau, care decedase recent, atunci cand a gasit un album de familie peste care se asternuse praful. Rasfoindu-l, a vazut o poza care ii infatisa pe parintii ei . In poza, tatal ei era imbracat cu acelasi tricou pe care obisnuia sa il poarte zilnic de 20 de ani. Brusc, tanara a inteles de ce nu il putea convinge pe tatal ei sa renunte la acel tricou. Mama ei murise cu 18 ani in urma si, de atunci sotul ei decisese sa-l imbrace zilinc pentru a onora amintirea ei, informeazaClick.

Faze tariFoto: Colaj foto

O familie din Neamt traieste cu stalpul de curent in casa. "Asa am luat-o de la parinti". Gospodaria unei familii din judetul Neamt starneste mare mirare printre cei care se apropie de ea. Si asta pentru ca de casa oamenilor este practic lipit un stalp de electricitate, care strapunge acoperisul locuintei. Proprietarii spun ca asa au mostenit constructia, de la parinti. Nu le pasa nici ca ar putea fi in pericol, din cauza curentului electric, nici ca trecatorii zambesc la vederea casei lor. Sotii Scurtu sunt binecunoscuti in toata comuna Damuc, din judetul Neamt. Asta, mai ales, datorita casei lor, despre care toti au vrut sa afle cum de are lipit de pereti un stalp de electricitate. Care mai si sparge acoperisul. "E strada aici si se uita toti", spune Neculaie Scurtu, proprietarul cladirii, conformStirileProTV.

A cheltuit 700.000 $ sa se mute in biserica. Britanica Cheryl-Anne Jenkinson, de 52 de ani, s-a trezit fara slujba in 2004 si a fost nevoita sa se retraga in satucul Pot Noodles. A cumparat cu 700.000 de dolari biserica din localitate si a investit aproape 250.000 de dolari sa o transforme intr-un adevarat palat. Proprietatea din Stafforshire este evaluata in prezent la peste 1,5 milioane de dolari, insa britanica nu este inca decisa sa o vanda. Prefera sa o inchirieze turistilor cu 40.000 de dolari pe luna, potrivitClick.

I-a adus iubitei o frunza de aloe in loc de flori. Reactia femeii. Tyler Brooks, un tanar de 21 de ani din Dallas, statul american Texas, a vrut sa-i aduca iubitei sale,Kai Hawkins, cu care este impreuna de 4 ani, un cadou mai special. In loc de flori, tanarul a adus o frunza mare de aloe vera si a postat o imagine cu ea pe Twitter. Poza a devenit rapid virala, utilizatorii mirandu-se mai intai, iar apoi comentand in cele mai diverse moduri darul. Brooks le-a explicat ca iubita sa e foarte preocupata de ingrijirea corporala si iso doreste o aloe vera, care poate fi crescuta dintr-o frunza, informeazaStirileProTV.

Explicatia unei gravide care s-a fotografiat acoperita de albine. O apicultoare din statul american Ohio, insarcinata cu al patrulea copil, a decis sa celebreze acest moment special din viata ei pozand intr-o serie de fotografii care o prezinta in timp ce era acoperita de peste 20.000 de albine, relateaza vineri agentia de stiri UPI. Emily Mueller, care traieste din apicultura si este mama a trei copii, a declarat pentru Inside Edition ca tatal ei este acela care a invatat-o tot ce stie despre cresterea albinelor si a precizat ca asociaza albinele cu viata si moartea. Emily Mueller a spus ca desi s-a consultat cu trei doctori diferiti inainte de sedinta foto, nu se astepta sa intampine dificultati, intrucat era pe deplin constienta de modul in care corpul ei raspunde la intepaturile de albina, spuneDigi24.